Inimioara Larisei Stancu a fost salvata! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Inimioara Larisei Stancu a fost salvata!

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Inimioara Larisei Stancu a fost salvata!
larisan stancu - salveaza o inima

Asociatia “Salveaza o inima” a derulat, in perioada 11-18 august 2014, campania umanitara ”Impreuna pentru o inimioara de copil”, menita s-o salveze pe Larisa Stancu (3 ani), care sufera de o boala cumplita ce i-a afectat inima inca de la nastere.

Gratie sumei de peste 12.000 de lei, donata in timp record de romanii din tara dar si din Diaspora, Larisa si mama ei au putut merge la Clinica din Bad Oeynhausen (Germania) pentru un control si un tratament care o va face bine pe micuta. Deplasarea a trebuit urgentata si din cauza faptului ca aceasta malformatie de care sufera fetita a avut repercusiuni si asupra starii ei generale fizice, in special a sistemului imunitar care era foarta slabit, iar o banala raceala o putea rapune.

 

 

“Ne bucuram foarte mult cand reusim sa salvam un copil. Nu am fi reusit s-o salvam pe Larisa fara ajutorul vostru si va suntem extrem de recunoscatori pentru sensibilitatea si generozitatea de care ati dat dovada. Este un semn bun de la Dumnezeu, iar in ultima perioada am constatat ca oamenii devin din ce in ce mai buni si atenti pentru soarta semenilor lor”, declara Vlad Placinta, presedintle Asociatiei “Salveaza o inima” si organizatorul campaniei umanitare “Impreuna pentru o inimioara de copil!”

 

 

Intorsi cu bine astazi in tara, mama Larisei a tinut sa multumeasca din tot sufletul tuturor persoanelor care au facut ca aceasta minune sa se infaptuiasca. “Este o minune! Le multumim din tot sufletul tuturor pentru bunatatea si sensibilitatea de care au dat dovada. Cu atat mai emotionata sunt cu cat oameni care nu ne-au vazut niciodata m-au sunat si mi-au zis ca vor sa-mi salveze fetita. Sunteti minunati si Dumnezeu sa va binecuvanteze!”, declara mama Larisei Stancu.

 

 

Donatiile au putut fi facute pe platforma de donatii online a Asociatiei, http://salveazaoinima.ro/campaigns/larisa-stancu/ sau in contul bancar: Stancu Ion Ana (0763317512) – RO21BRDE445SV01520694450 RON.

Mai multe informatii despre caz gasiti pe www.larisastancu.blogspot.ro.

Data articol: 22/08/2014