Shop
Ultimele 100 de articole

În clubul Minimax poți câștiga premii fabuloase în fiecare lună

15 decembrie 2019, , Vizualizări:
clubul Minimax

Televiziunea preferată a copiilor, Minimax, a creat pentru copii și părinți un club de fani unde micuții au parte de conținut exclusiv și pot câștiga, în fiecare lună, premii fabuloase.

În luna decembrie, premiul cel mare este o consolă Xbox One, care le va face vacanța mai distractivă copiilor! Mai mult, în clubul Minimax, în fiecare lună se pot câștiga alte premii la fel de dorite de cei mici. 

Înscrierile continuă, iar premiile sunt pe măsura dorințelor celor mici! 

În clubul Minimax fanii au acces la conținut exclusiv, de la episoade din desenele preferate, la cărticele de activități cu jocuri care le vor dezvolta gândirea analitică, logică și simțul de observație.

O singură înscriere în club este suficientă pentru a participa la extragerea lunară pentru premiile puse în joc, însă numai un părinte sau un tutore trebuie să facă înscrierea în club. 

Hai și tu în clubul Minimax, unde te așteaptă distracție și cele mai tari premii. Înscrierile se fac aici: https://amcn-ro.com/minimax-2019/?origen=SMPaid-CO 

Minimax


#  #  #

Despre Minimax:

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.