Shop
Ultimele 100 de articole

Frumusete de vanzare – de Candace Bushnell

05 octombrie 2010, , Vizualizări:

Cu scriitura ei de un comic stralucitor si inclinatia catre satira sociala, Candace Bushnell (creatoarea fenomenului Sex and the City) a schimbat pentru totdeauna modul cum sunt percepute New York-ul, prietenia dintre femei si dragostea pentru o pereche de pantofi buni.

Acum, cu Frumusete de vanzare, Bushnell ne aduce o alta comedie de moravuri, in stilul bine consacrat. Eroina zilelor noastre, Janey Wilcox, este un model ale carei asteptari deseori ii depasesc posibilitatile si careia succesul recent obtinut i s-a urcat la cap.

Urmarind aventurile lui Janey, Bushnell ne atrage in lumea aparent stralucitoare a masinilor de o suta de mii de dolari, a jucatorilor de polo bine facuti, a mogulilor de presa, a apartamentelor de pe Fifth Avenue si a relatiilor ale caror scopuri pot fi ghicite numai de cunoscatori. Insa tocmai cand Janey patrunde in aceasta lume cu prea multi bani si prea putina morala, forte nevazute conspira sa o excluda, obligand-o sa reconsidere dragostea si prieteniasi cat de departe este dispusa sa mearga pentru propriile vise.

Aparuta la editura Rao, Frumusete de vanzare poate fi comandata la www.elefant.ro, unde o gasesti cu pret redus!

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.