Shop
Ultimele 100 de articole

Fotografii cu suflet

14 octombrie 2010, , Vizualizări:

Daca esti ca noi nu te omori dupa pozele in care toata familia, inclusiv copilul, sta intepenita in fata unui fundal neutru, zambind chinuit, ci iubesti fotografiile care surprind o clipa, o stare, o poveste, cele care, cand te uiti la ele, iti trezesc amintirea clara a momentului in care au fost facute si emotia de atunci, la fel de intensa.

 

De aceea noi iubim fotografiile lui Dragos Savu, fotograful care vede si surprinde detaliile ce transforma o poza intr-un crampei de viata “prins” si pastrat intact pentru totdeauna, ca o gaza intr-o boaba de chihlimbar.

 

 

Dragos Savuscurt CV

 

 

 

 

 

Oferte:

 Sedinta foto gen fotoreportaj (minim 5 ore, maxim 8 ore) – scopul acestui gen de sedinta foto este  acela de a-ti  surprinde  copilul asa cum este el in viata de zi cu zi. Practic fotograful devine “umbra” copilului tau iar micutul devine subiectul principal al unui “reportaj”– pret 175 euro

 

Sedinta foto exterior (acasa) – durata medie – maxim o ora si jumatate – pret 60 euro

 

 Sedinta foto evenimente speciale (aniversari, petreceri etc.) – pret 100 euro / 2 ore (minimul de timp alocat), apoi 20 de euro pentru fiecare ora in plus.

  

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.