Shop
Ultimele 100 de articole

Filmul Zombi, in premiera la Disney Channel, sambata, 26 mai

25 mai 2018, , Vizualizări: 3,429
zombi disney channel

Disney Channel anunță premiera unui nou film, Zombi, destinat copiilor și adolescenților, sâmbătă, 26 mai, la 11:30. Producția este definită de muzica pop & hip-hop și coregrafiile senzationale.

 

Acțiunea se petrece într-un loc fictiv, numit Seabrook, o comunitate construită pe anumite șabloane, a cărei atmosferă este încărcată cu o conformitate vioaie, la 50 de ani după apocalipsa zombi. Astăzi, zombii nu mai prezintă nicio amenințare, însă sunt forțați să locuiască în Orasul Zombi – o comunitate izolată și aflată într-o stare precară care a fost infuzată cu spiritul lor creativ și unic. Dar, în momentul în care se dă anunțul că li se permite în sfârșit să se înscrie la Liceul Seabrook, viața lor se va schimba pentru totdeauna.

 

zombi disney channel

Addison este o adolescentă în primul an de liceu care își dorește să devină majoretă, statutul suprem într-un oraș în care imaginea are o mare însemnătate. Atunci când ea este acceptată în echipă, visul ei se îndeplinește… până când îl întâlnește pe Zed, un zombi atrăgător, carismatic hotărât să joace fotbal pentru Mighty Shrimp, o echipă care are nevoie disperată de o victorie. Addison este asaltată de critici aspre după ce se împrietenește cu un zombi până când, spre uimirea întregului oraș, Zed începe să câștige meciuri.

 

Pe măsură ce îi cunoaște mai bine pe Zed și pe prietenii lui zombi, Addison învață că zombii și majoretele nu sunt atât de diferiți până la urmă și că Seabrook trebuie să-și aprecieze toți locuitorii, nu doar pe cei care acumulează victorii la palmares. Ea este determinată să ia atitudine și să le arate prietenilor și familiei ei că lucrurile trebuie să se schimbe. Zed și Addison își adună eforturile pentru a le arăta tuturor locuitorilor Seabrook ce pot realiza dacă acceptă diferențele dintre ei și celebrează ceea ce îi face să fie o comunitate.

 

Din distribuția filmului fac parte: Meg Donnelly alias Addison; Milo Manheim alias Zed; Trevor Tordjman alias Bucky; Kylee Russell alias Eliza; Carla Jeffery alias Bree; James Godfrey alias Bonzo; și Kingston Foster alias Zoey.

zombi disney channel

Textul și scenariul au fost scrise de David Light și Joseph Raso, care sunt și co-producători.  Filmul este regizat de Paul Hoen (regizor al mai multor filme marca Disney Channel Original inclusiv „Camp Rock 2” și „Jump In!” pentru care a obținut un premiu DGA) avându-i pe Effie Brown (câștigătoare a premiului Ghildei producătorilor din America pentru „Real Women Have Curves” și „Stranger Inside”) și Paul Hoen ca producători executivi. Coregrafia este semnată de Christopher Scott („So You Think You Can Dance,” „Teen Beach Movie”) și de Jeff Hornaday („Teen Beach Movie”).  Mark Hofeling („Descendants 2,” „High School Musical”) are rolul de production designer, iar Rita McGhee („The New Edition Story,” „Empire”) este creatoarea de costume.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu