Filme de Crăciun pe Disney+. La ce să te uiți cu familia de Sărbători - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Filme de Crăciun pe Disney+. La ce să te uiți cu familia de Sărbători

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Filme de Crăciun pe Disney+. La ce să te uiți cu familia de Sărbători
Filme de Crăciun pe Disney+
Credit foto: Copyright (Drepturi de autor) © 2022 Disney și entitățile asociate. Toate drepturile rezervate

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Pe lângă emblematicele filme de Crăciun – Singur acasă 2: Pierdut în New York și Muppet: Colindă de Crăciun – ce aniversează 30 de ani de la premieră, și îndrăgitul film O poveste de Crăciun cu Jim Carrey, o mulțime de alte premiere vă așteaptă pe Disney+ pentru a intra în spiritul Crăciunului. Există ceva pentru toată lumea.

Premieră

Familia Simpson și familia Bocelli: Feliz Navidad de Crăciun.

Premieră: 15 decembrie

Pentru fanii serialului Simpsons, Crăciunul vine mai devreme în acest an! În acest scurtmetraj, Homer o surprinde pe Marge cu un cadou suprem, un spectacol de neuitat oferit de superstarul italian de operă Andrea Bocelli, împreună cu fiul său Matteo, în vârstă de 25 de ani, și fiica sa Virginia, în vârstă de 10 ani.  Exclusiv pe Disney+.

Clasice

Singur acasă | Home Alone (Toata colectia de 6 filme este disponibilă)

La doar opt ani, Kevin McCallister devine bărbatul casei! Lăsat din greșeală acasă când familia sa se grăbea să plece în vacanța de Crăciun, Kevin își ocupă timpul cu decorarea casei de sărbători. Dar nu cu globuri și ghirlande. Doi hoți năstrușnici încearcă să pătrundă în casă, iar Kevin are pregătite pentru ei capcane, care mai de care mai istețe.

O poveste de Crăciun | A Christmas Carol

Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) începe sărbătorile de Crăciun cu disprețul și meschinăria sa obișnuite, răstindu-se la funcționarul său loial (Gary Oldman) și veselul său nepot (Colin Firth). Dar când fantomele Crăciunului trecut, prezent și viitor îl poartă într-o călătorie revelatoare, dezvăluindu-i adevăruri cu care Scrooge refuza să se confrunte, bătrânul trebuie să-și deschidă inima până nu e prea târziu.

Muppet: Colindă de Crăciun | The Muppet Christmas Carol

Este sezonul iubirii, râsetelor și una dintre cele mai drăguțe povești din toate timpurile! Alăturați-vă lui Kermit, drei Piggy și celor de la Muppets în această versiune magică a poveștii clasice a lui Charles Dickens. Câștigătorul Oscarului Michael Caine (Cel mai bun actor în rol secundar) oferă un spectacol minunat. Într-un Ajun de Crăciun, Scrooge este vizitat de fantomele trecutului, prezentului și viitorului. Împreună cu umilul Bob Cratchit (Kermit) și familia sa, Spiritele îi deschid ochii lui Scrooge – și inima – la adevăratul sens al Crăciunului. Plin muzică originală și efecte speciale orbitoare, „The Muppet Christmas Carol” va deveni o tradiție de vacanță pe care familia dvs. o va prețui tot anul.

Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri | The Nutcracker and the Four Realms

În adaptarea magică de la Disney a poveștii clasice ”Spărgătorul de nuci”, Clara caută o cheie specială care să deschidă o cutie ce conține un dar neprețuit. Un fir aurit de la petrecerea de sărbători a nașului ei o conduce spre râvnita cheie — care dispare imediat după aceea într-o lume paralelă ciudată și misterioasă. Acolo Clara întâlnește un soldat, un grup de șoareci și regenții a trei tărâmuri magice. Dar trebuie să înfrunte amenințătorul Al Patrulea Tărâm, unde locuiește tiranica Mama Ghimbir, ca să recupereze cheia și să readucă armonia într-o lume instabilă.

Zâna bună | Godmothered 

Petrecută în perioada Crăciunului, „Zâna bună” e o comedie despre Eleanor, o tânără zână fără experiență (Jillian Bell), care aude că profesia ei e pe cale de dispariție, așa că decide să încarce să demonstreze că oamenii încă mai au nevoie de zâne. Elenor găsește scrisoarea rătăcită a unei fetițe de 10 ani și pleacă în căutarea lui Mackenzie, care acum este o mamă singură de 40 de ani (Isla Fisher), care lucrează la o televiziune din Boston. După ce și-a pierdut soțul, Mackenzie a renunțat la ideea finalului fericit. Eleanor e hotărâtă să o ajute pe Mackenzie să fie fericită, fie că aceasta vrea asta, fie că nu.

Cenușăreasa | Cinderella

Cenuşăreasa are încredere că visele ei pentru o viaţă mai bună se vor împlini. Cu ajutorul prietenilor ei şoricei şi al Zânei Ursitoare, zdrenţele ei sunt transformate ca prin farmec într-o rochie minunată şi Cenuşăreasa pleacă la balul regal. Dar când ceasul bate miezul nopţii, vraja se rupe şi Cenuşăreasa fuge, lăsând în urmă un singur condur de cleştar, singura cheie către un sfârşit de basm!

Noelle: Fiica lui Moș Crăciun

Fiica lui Kris Kringle este cuprinsă de spiritul Crăciunului, dar își dorește să poată să facă ceva „important”, precum iubitul ei frate Nick, care îi va lua locul tatălui lor de acest Crăciun. Nick se antrenează pentru a fi Moș Crăciun, dar eșuează lamentabil. El se prăbușește cu sania. Nu știe să deosebească un copil obraznic de unul cuminte. Nu înțelege nicio altă limbă în afară de limba lui. Lucrurile care ar trebui să i se întâmple în mod natural lui Moș Crăciun, din păcate, lui Nick nu i se întâmplă deloc. Când Nick este pe punctul de a se sfărâma ca o prăjitură de turtă dulce de la toată presiunea de pe umerii lui, Noelle îi sugerează să ia o pauză și să plece pentru a-și limpezi gândurile… dar acesta nu se mai întoarce. Brusca lui dispariție generează haos la Polul Nord, așa că doamna Kringle trebuie să intervină pentru a-l ține în frâu pe Moșul înlocuitor hi-tech, vărul Gabe. Între timp, Noelle și spiridușa Polly, bona acerbă, dar cu inimă bună a familiei, fură sania și renii pentru a pleca în căutarea fratelui ei și a-l aduce înapoi la timp pentru a salva Crăciunul. Este o misiune de căutare și recuperare, în timpul căreia Noelle începe să înțeleagă adevăratul sens al Crăciunului și află că numele Kringle nu este singurul lucru pe care îl împarte cu tatăl ei.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 15/12/2022