Shop
Ultimele 100 de articole

FILM: ORASUL

03 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

In fiecare an, in Boston au loc peste 300 de jafuri bancare. Si un singur cartier, Charlestown, a “nascut” mai multi spargatori de banci si hoti de masini decat oricare alt cartier din lume.

Doug MacRay este unul dintre ei. Crescut fara parinti, el e creierul unei bande de spargatori care lucreaza de ceva vreme fara sa faca victime si fara sa fie prinsi, spre frustrarea crescanda a FBI-ului. Singura familie a lui Doug este formata din complicii sai in ale hotiei, iar singurul om pe care il poate considera ca un frate este Jem (Jeremy Renner), in ciuda temperamentului aprig si a comportamentului periculos al acestuia.

 

Insa la una din spargeri Jem o ia ostatica pe managera bancii, Claire Keesey, iar apoi descopera ca femeia locuieste la cateva strazi de ei, in Charlestown. Ca sa o poata supraveghea si ca sa-l tina la distanta pe Jem care voia sa o ucida, Doug o caută pe Claire, careia nici nu-i trece prin minte ca aceasta intalnire nu e deloc intamplatoare si ca fermecatorul strain este unul dintre cei care o terorizasera cu cateva zile inainte. Povestea de dragoste care se infiripa intre cei doi nu face decat sa accentueze dorinta lui Doug de a incepe o noua viata, insa FBI-ul e pe urmele lui, iar echipa il preseaza sa comita noi jafuri, tot mai riscante.

 

Al doilea film regizat de superstarul Ben Affleck e, in mod surprinzator, unul dintre cele mai bune filme ale anului abia incheiat. E adevarat ca l-a ajutat materialul, bestseller-ul Prince of Thieves al lui chuck Hogan, dar viziunea lui regizorala a fost cea care a ales distributia excelenta si si-a ghidat actorii si monteurul spre produsul finit: un thriller / drama inteligent, care te prinde, te emotioneaza si te tine cu sufletul la gura fara animatie pe calculator, fara trucuri, fara discursuri patetice.

 

 

Titlu original: The Town

Regia: Ben Affleck

Cu: Ben Affleck, Jeremy Renner, Rebecca Hall, John Hamm

Distribuit de InterCom Film

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu