Shop
Ultimele 100 de articole

FILM: Harry Potter 7 a sosit!

29 noiembrie 2010, , Vizualizări: 502

A venit! E aici! Pe ecranele noastre! Prima parte din ecranizarea ultimei carti despre aventurile micului (la in ceput) vrajitor, e acum pe ecrane, la timp ca sa completeze magia atmosferei de Sarbatori!

 

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1, cum suna titlul intreg, incepe unde ne-a lasat ultimul film: vremuri negre s-au abatut asupra lumii magice. Lumea Vrajitorilor a devenit un loc nesigur si periculos pentru toti inamicii Lordului Cap-de-Mort. Devoratorii Mortii preiau controlul Ministerului Magiei si a scolii Hogwarts, terorizand si arestand pe toţi cei care li se opun. Insa scopul lor principal este acela de a-l gasi pe Harry Potter si de a i-l aduce, viu si nevatamat, Lordului Cap-de-Mort.

 

Singura sansa de supravietuire a lui Harry este de a gasi Horcruxurile. Cautand indicii care sa-l ajute sa lupte cu Cap-de-Mort, Harry descopera o legenda straveche – aceea a Talismanelor Mortii – care l-ar putea ajuta pe Lordul Intunericului sa dobandeasca puterea absoluta la care ravneste. Insa nu si daca Harry si prietenii lui le gasesc inaintea lui Cap-de-Mort!

 

Imaginatia lui J.K. Rawling si maestria cineastilor dau nastere din nou unor imagini uluitoare, unei povesti superbe si infricosatoare, despre copiii cu inima curata care refuza sa cedeze in fata intunericului, oricat de puternic ar fi acesta.

 

Cu sau fara copii (daca sunt prea mici), du-te sa vezi noul Harry Potter. Daca-ti lasi la usa cinismul de adult si iti vei reactiva umirea copilareasca ascunsa undeva, in suflet, vei trai o experienta care te va umple de bucurie! Iar daca nu-ti lasi cinismul la usa, macar te vei bucura sa vezi o suita impresionanta de “grei” ai ecranului britanic, jucandu-se ca niste copii.

 

Titlu original: Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1

Regia: David Yates

Cu: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, John Hurt, Rhys Ifans, Bill Nighy, Alan Rickman, Fiona Shaw, Timothy Spall, Imelda Staunton, David Thewlis, Julie Walters.

Distribuit de InterCom Film

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu