Shop
Ultimele 100 de articole

FILM: Dincolo de limite

25 martie 2011, , Vizualizări: ...

Noul super-star al Hollywood-ului, Bradley Cooper, face echipa cu veteranul Robert De Niro in acest thriller alert, care porneste de la o premiza extrem de interesanta: cum s-ar schimba viata ta daca ti-ai folosi creierul al capacitate maxima?

Eddie Mora este un scriitor ratat, resemnat, care isi petrece zilele plangandu-si de mila. In ziua în care iubita îi , in sfarsit, papucii, un vechi prieten îi oferă un drog sinteticNZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu se organizeze în mintea sa.

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede  expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, iar pericolul vine spre el din toate directiile.

 

Titlu original: Limitless

Cu: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish

Regia: Neil Burger

Distribuit de MediaPro Distribution

 

sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu