Shop
Ultimele 100 de articole

Film: Demon

29 octombrie 2010, , Vizualizări:

Esti blocat in lift cu patru necunoscuti. Te enervezi, te plictisesti, intri in discutii, apoiincep sa se intample lucruri stranii, tot mai inspamantatoare. Si iti dai seama ca unul dintre strainii cu care esti inchis intr-un spatiu de cativa metri esteDiavolul! Care are de incheiat niste socoteli cu tine…. Insa care dintre strainii din lift este incarnarea Raului?

 

E weekendul de Halloween si, chiar daca nu te imbraci in vrajitoare sau super-erou, poti marca evenimentul mergand la un horror bun, marca M. Night Shyamalan, omul care ne-a adus “Al saselea simt”, “Satul” si “Indestructibil”.

 

De aceasta data, cineastul are rol de producator, DEMON fiind primul dintr-o serie de trei filme reunite sub titlul The Night Chronicles (Cronicile noptii sau… ale lui Night). Insa felul lui de a pune intrebari intime, profunde, fiecaruia dintre noi intr-un stil aparent facil, dar mereu original si incitant… se simte si aici, in DEMON, filmul care te va face sa simti Halloween-ul pana-n oase, mult dupa trecerea sarbatorii. Iar faptul ca totul se petrece intr-un spatiu atat claustrofobic ca un lift si ca actorii sunt cam necunoscuti accentueaza senzatia de real – ireal a filmului si o sa te faca sa te uiti atent in jur de fiecare data cand urci intr-un lift.

 

Deci lasa copilul cu socrii sau cu bona, strange-ti de mana partenerul de viata si pregateste-te sa fii speriat, pus pe ganduri, amuzat, intrigat.

 

Titlu original: Devil

Regia: John Erick Dowdle

Cu: Chris Messina, Bojana Novakovic, Logan Marshall – Green, Geoffrey Arend, Jenny O’Hara, Matt Craven.

Distribuit de: RoImage 2000 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.