Shop
Ultimele 100 de articole

FILM: Cum stii daca ai noroc?

04 februarie 2011, , Vizualizări:

Pentru un start frumos la celebrarea Zilei Indragostitilor, ia-l de mana pe omul iubit si mergi la noua comedie romantica a lui James L. Brooks, omul responsabil pentru bijuterii cinematografice precum Mai bine nu se poate sau Spanglish.

Regizorul il distribuie si in acest nou film pe Jack Nicholson, acesta jucand pentru prima data in cariera lui rolul tatalui unui adult, un tata cam afurisit si cinic, amintind de mizantropul Marvin din Mai bine nu se poate. „Fiul” sau e Paul Rudd, excelent si induiosator in rolul lui George, unui afacerist onest (da, stiu, dar cica exista), care se trezeste anchetat de autoritati pentru infractiuni pe care stie sigur ca nu le-a comis. In aceste moment disperat al vietii lui, tanarul o intalneste pe Lisa (Reese Witherspoon), si ea aflata intr-un moment de rascruce al vietii: pasionata de sport, membra in echipa nationala de softball, se trezeste eliminata din echipa si se simte in deriva. Iubitul ei, Matty (Owen Wilson) e un celebru jucator de baseball narcisist, egoist, afemeiat si cam batut in cap, asa ca nici el nu ii aduce Lisei un punct de sprijin in viata. Asa ca atunci cand apare George, serios, frumusel, simpatic, onest… nici ei nici lui nu le arde de aventuri romantice, insa… viata are alte planuri si lucrurile se complica pentru toata lumea.

 

Chiar daca nu e atat de sclipitor ca Mai bine nu se poate, filmul tot merita vazut, pentru ca e o comedie romantica isteata, placuta, cu adulti normali, cu probleme reale si… cu Jack Nicholson. Va fi o iesire minunata de Ziua Indragostitilor!

 

 

Titlu original: How Do You Know

Regia: James L. Brooks

Cu: Reese Witherspoon, Jack Nicholson, Paul Rudd, Owen Wilson

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax