Shop
Ultimele 100 de articole

Film: Aventurile lui Sammy

26 octombrie 2010, , Vizualizări:

Din 29 octombrie apare pe marile ecrane (in 3D!) Sammy, o broscuta testoasa a carei odisee e urmarita de la iesirea din ou, in 1959, pana in zilele noastre.

 

 

In timp ce se chinuia sa ajunga in mare, imediat dupa ce a iesit din ou pe o plaja din California, Sammy isi intalneste sufletul pereche, pe Shelly o “nou-nascuta” asemenea lui. Pierzand-o in scurt timp, el isi incepe calatoria initiatica pe care toate testoasele o fac prin oceanele lumii si face fata cu succes tuturor pericolelor din adancuri, tocmai pentru a se intoarce pe plaja unde s-a nascut si a o regasi pe Shelly. Aventura micului“testos” e plina de pericole si momente emotionante. Povestea lui Sammy se desfasoara pe parcursul a 50 de ani (aici va fi o ocazie buna sa ii explici copilului cati ani traiesc testoasele), oferind creatorilor ocazia de a transmite frumos un manifest ecologic, trecand in revista schimbarile climatice petrecute in ultimele decenii si impactul acestora asupra mediului si vietii pe planeta.

 

 

Imaginile sunt superbe, iar tu va trebui sa te pregatesti sa raspunzi la intrebarile copilului legate de mediu, poluare si civilizatia industriala. Iar daca nu intreaba… poate profiti de ocazie sa ii dai cateva notiuni ecologiste de baza. In fond… va fi planeta lor si de ei va depinde cat de sanatoasa va fi.

 

 

Titlu original: Sammy’s Adventures – The Secret Passage

Regia: Ben Stassen
Distributia (voci): Isabelle Fuhrman, Melanie Griffith, Tim Curry, Jenny McCarthy, Ed Begley Jr., Kathy Griffin

Distribuit de MediaPro Distribution

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.