Shop
Ultimele 100 de articole

Festivalul International al Teatrului de Animatie

22 noiembrie 2010, , Vizualizări:

Intre 26 noiembrie si 5 decembrie, Teatrul Tandarica din Bucuresti va fi gazda celei de-a sasea editii a Festivalului International al Teatrului de Animaţie "Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie".

Festivalul va începe cu premiera oficială a spectacolului eveniment Galaxia Svejk în regia lui Alexander Hausvater şi pe lângă spectacolele pentru copii şi adulţi, vor avea loc şi dezbateri, multe workshopuri cu maeştrii marionetişti, expoziţii de scenografie şi origami, lansări de carte şi un concert de colinde.

De la an la an festivalul a crescut calitativ şi cantitativ. Printre invitaţii de mare prestigiu în arta animaţiei, în această ediţie, se numără Pavel Vangheli din Cehia, Damiet Van Dalsum din Olanda, Şcoala de teatru vizual şi Train Theatre ambele din Ierusalim, Israel, Teatrul Kukla din Turcia şi Compania Fortuna şi Paolino&Co din Franţa.

Programul celei de-a şasea ediţii va cuprinde şapte spectacole din ţară dintre care două cu studenţii, o trupă independentă, studenţii de la UNATC din anii terminali şi teatrul gazdă din Bucureşti şi şapte spectacole străine din Franţa, Cehia, Israel, Turcia, Bulgaria şi Republica Moldova.

Ca sa alegi spectacolul la care vrei sa-ti duci copilul, vezi programul festivalului pe Port.ro.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.