Shop
Ultimele 100 de articole

Eveniment BRAVE pentru copiii de la IRIS TITAN Shopping Center

13 septembrie 2012, , Vizualizări: 399
sfatulparintilor.ro - Brave

Sâmbătă, 15 septembrie,  între orele 17:00-19:00 copii de  la Iris Titan Shopping Center  sunt invitați să participe la evenimentul „Neînfricată”, din campania de promovare a filmului cu acelați nume „Neînfricată” (Brave).

 

O mulțime de activități și premii îi așteaptă pe copii sâmbătă după amiază în zona Disney special creată la IRIS Titan Shopping Center :pagini de colorat cu Merida si eroii noului film Disney-Pixar, noul joc Brave,  concursuri de tras cu arcul și multe surprize mai ales dacă semeni cu Merida.

 

sfatulparintilor.ro - Brave

 

Evenimentul face parte din campania de promovare a filmului „Neînfricată” (Brave), lansat pe marile ecrane în Romania pe 17 august.

 

Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat.

 

 

Intrarea în spațiul de distracție BRAVE este liberă.

 

 

 

Știați că…

 

Paula Selling a interpretat varianta românească a piesei “Pot să zbor” din coloana sonoră a filmului Brave .Este pentru a treia oara cand un artist român interpretează o piesă în limba română din coloana sonoră a unui film Disney, dupa piesele din filmele Camp Rock 2 (interpretate de Miruna Oprea și Noni) și Winnie de Pluș (interpretată de Anca Sigartău).
Filmul Brave a fost lansat în cinema in 17 august și se află în topul preferințelor spectatorilor români.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu