Shop
Ultimele 100 de articole

Emotie si nostalgie in „OCTAV”, lung-metrajul regizorului Serge Ioan Celebidachi

03 august 2017, , Vizualizări: 202

Filmul „Octav” al regizorului Serge Ioan Celebidachi, ce va rula in cinematografe incepand cu 6 octombrie 2017, este inedit in peisajul cinematografic romanesc prin imbinarea dintre emotie si nostalgie.

 

Dincolo de o distribuție de exceptie, cu Marcel Iures in rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar si multi altii, filmul „Octav” reprezinta o declaratie de celebrare a vietii si ofera o serie de imagini calde si poetice despre Romania.

 

Nostalgia personajului principal este construita din perspectiva onestei cautari de sine, care ofera cheia deslusirii unor sensuri profunde ale existentei.

 

Filmul OCTAV Credit foto Adi Marineci (3)

”<Octav> ne poate ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat si sa ne facem curaj sa ne exploram trecutul, iar pentru cei mai norocosi dintre noi este o reafirmare a generozitatii infinite a vietii”, declara regizorul Serge Ioan Celebidachi.

 

Constructia regizorala a filmului incearca pe cat posibil sa multumeasca un vechi crez al regizorului Celebidachi, si anume acela de a cauta la infinit natura umana cu valentele si nuantele ei.

 

Iar acest lucru se vede inca din teaserul filmului, care ne ajuta sa vizualizam si ceea ce Blasco Giurato (Director de imagine) a declarat: „Pentru mine, filmul <Octav> reprezinta un miracol”.

 

Teaserul filmului Octav poate fi urmarit aici.

 

Serge Ioan Celebidachi a absolvit cu titlul Bachelor of Arts, specializarea Teatru si Drama in cadrul Universitatii din Indiana (Bloomington, IN) si diploma de Masterat, specializarea Film , in cadrul London International Film School (UK).

 

Lung-metrajul „Octav” este o coproductie Romania — Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi.

 

 

 

Filmul OCTAV Credit foto Adi Marineci (4)

Mai multe detalii despre filmul OCTAV” se gasesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.octav

 

Credit foto: Adi Marineci

Teaserul a fost creat de Good Hands

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu