Shop
Ultimele 100 de articole

Du-te sa vezi catei destepti!

29 octombrie 2010, , Vizualizări:

Daca e frumos afara si nu ploua, poti sa-ti iei familia in acest weekend si sa faci o plimbare la Zone Arena ca sa vezi cei mai frumosi si mai destepti ciobanesti germani din Romania!

 

Clubul National de Ciobanesti Germani organizeaza intre 30 si 31 octombrie Campionatul National al acestei rase nobile. Cateii au fost masurati, cantariti, evaluati, iar vineri au fost supusi la examene (nu stiu daca scrise sau doar orale), totul pentru a desemna cele mai apropiate de perfectiune exemplare ale acestei rase.

 

Sambata, incepad cu ora 09.00, superbii caini (care, apropo, sunt minunati pentru copii!) vor fi supusi probelor de atac si curaj, probe care fac intotdeauna deliciul publicului prin spectaculozitatea lor. Caci cine nu se bucura sa vada o urmarire ca-n filme, culminand cu doborarea si imobilizarea raufacatorului? Cateii concurenti vor trebui sa captureze “infractorul”, sa atace agresorul, adica… una peste alta sa isi arate capacitatile de paza si protectie a stapanului si a bunurilor acestuia.

 

Vei putea vedea acolo nu numai aceste demonstratii de forta, loialitate si inteligenta, dar si cateii mici adusi pentru evaluare. Iar daca n-o sa pleci de acolo cu un pui in poseta, sau macar cu numarul de telefon al crescatorului… inseamna ca nu-ti plac cainii. Sau stai intr-o garsoniera…

 

In orice caz, e o ocazie perfecta de a petrece timp cu toata familia in aer liber si de a-i arata copilului ce inseamna loialitatea si curajul unui caine destept. 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.