“Dreptul la fericire” – un reality-show experiment – este prima producție marca “Happy Channel” care urmează să intre în grila de programe a postului chiar din prima zi de emisie, respectiv 8 martie.
“Dreptul la fericire” este un show militant, care își propune să prezinte și să găsească soluții pentru problemele și traumele cu care se confruntă femeile. Timp de trei luni, cinci femei cu povești de viață incredibile vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-și depăși traumele, de a-și regăsi drumul spre o viață normală și de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situații similare. Cazuri de violentă domestică, traumă emotională în urmă unui transplant dublu, arsuri cauzate de explozia unei sobe, cu urmări fizice și emoționale foarte grave, un alt caz emoționant al femeii care, departe de România, își dorește cu orice preț să se intoarcă acasă și nu în ultimul rând cazul unui jurnalist căruia afecțiunea cu care a fost diagnosticat i-a schimbat complet viața, sunt poveștile pe care telespectatoarele Happy Channel le vor cunoaște din 8 martie. Emisiunea va fi moderată de doi psihologi, respectiv Florina Onețiu și Violeta Dumitrescu, ambele cu experientă considerabilă în domeniu, care, pe tot parcursul emisiunii vor lucra cu cele cinci femei aflate în casă, dar vor oferi sfaturi și recomandări și celor aflate în fața micilor ecrane. “De când mă știu, menirea mea este aceea de a ajuta, sub orice formă posibilă, oamenii. Din fericire, drumul meu s-a intersectat, recent, cu misiunea Happy Channel și a emisiunii “Dreptul la fericire”. Iată-mă, așadar, cu mari emoții într-o nouă aventură profesională, dar și umană. Mă simț extrem de onorată și sper să mă ridic la înăltimea misiunii care mi-a fost incredintată. Pot să garantez, însă, faptul că voi contribui cu absolut toate resursele mele în acest proiect. Vă invit, cu drag, să ne fiți alături și să ne redescoperim pe noi înșine. Nu în ultimul rând, să încercam să onorăm, impreună, cea mai importantă misiune a vieții noastre: să fim fericiți!” – declară psiholog Violeta Dumitrescu. “Unul dintre crezurile mele importante în viață a fost și este că oamenii merită să fie fericiți. De aceea am visat să pot face ceva concret pentru a-i împuternici să creadă în ei, să se (re)descopere și să crească frumos din interior spre exterior. Iar când visezi să împarți fericire primești și “ustensile” potrivite astfel încât am reușit în timp să creez medii de suport și locuri dedicate fericirii. M-am bucurat mult când am aflat de proiectul emisiunii “Dreptul la Fericire” pentru că, în sfârșit, România va putea înțelege, folosi și da mai departe generațiilor care vin acest drept! Cred că e extraordinar că femeile din România vor putea accesa o lume nouă, o lume în care perspectivă se schimbă și devine pozitivă. Această lume are valori clare, solide, frumoase pe care se poate construi mai ușor o viață mai bună și mai fericita”, a declarat psiholog&coach Florina Onețiu.
“Dreptul la fericire” este un format original, primul de acest gen din România, o idee care aparține Ruxandrei Ion, consilier pe zona de conținut Happy Channel și producătorului Simona Macovei. Structura de difuzare a producției presupune o emisie de luni pană joi, transmisă în două părti: primele 60 de minute vor fi difuzate de la oră 17.00 la oră 18.00, urmând ca partea a doua să fie difuzată de la ora 20.00, la 21.00.
Happy Channel, canal TV care face parte din portofoliul Antena Group, se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani), dar și întregii familii și se poziționează în zona televiziunilor militante, o abordare nouă pe piață media din România. Noul post de televiziune își propune nu doar să ofere telespectatoarelor producții de calitate, targetate pe dorințele și așteptările lor, ci și să le reprezinte cauzele și să militeze pentru ele.
Activul Marte e în Leu din 4 noiembrie 2024. Mesaje speciale de la Univers pentru 4 zodii
Te-ai nascut cu noroc? Priveste-ti palma si afla raspunsul! Simbolurile norocoase sunt descrise aici