Shop
Ultimele 100 de articole

Descoperă România pe bicicletă cu Disney! Participa si tu si castigi!

06 iunie 2012, , Vizualizări: 322
sfatulparintilor.ro - Descoperă România pe bicicletă cu Disney

Campania Disney „Descoperă România pe bicicletă” se apropie de final dar inca mai ai sanse sa participi la competitie si sa poti castiga premiile minunate puse in joc., inclusiv o excursie de ciclism cu familia in Austria!

 

Ce ai de făcut?

Mergi cu bicicleta şi convinge-ţi şi familia şi prietenii să te urmeze, caută un traseu intresant în zona ta şi pleacă la drum.  Trimite-ne un raport din fiecare călătorie pe care o faci completând fişa de raport. Spune impresiile tale, încarcă fotografii, spune ce ai văzut si ai aflat sau dacă s-a întâmplat ceva amuzant. Fii creativ! Dacă raportul tău de călatorie va fi ales cel mai bun de către juriu, poţi câştiga o vacanţă pe bicicletă cu familia in Austria!

Mai multe detalii găseşti mai jos:

 

sfatulparintilor.ro - Descoperă România pe bicicletă cu Disney

 

 

Pedalăm în jurul lumii

Înainte de a porni la drum, înscrie-te intr-una dintre cele patru echipe si alege căpitanul. Mickey conduce echipa roşie, Donald – echipa albastră, Goofy – echipa verde si, Minnie – echipa violet. Alege echipa pe care o preferi. Fiecare kilometru parcurs cu bicicleta pe care îl trimiţi se adaugă la totalul echipei tale. Fiecare echipă doreste să fie prima care parcurge 40.000 km pe bicicletă, adică face înconjurul lumii.

 

Nu uita, fiecare bicicleta contează!

Cu cât mai mulţi oameni vin cu tine in călătorie, cu cât mai lungi si mai frecvente sunt călătoriile tale, cu atât mai mult ajuţi echipa. Vor fi premii surpriză pentru realizarea obiectivelor de pe traseu.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu