Descopera aventura cunoasterii prin joc pe noul site Pukini.ro - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Descopera aventura cunoasterii prin joc pe noul site Pukini.ro

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Descopera aventura cunoasterii prin joc pe noul site Pukini.ro
Cover_ Pukini si prietenii

Noua platforma online, www.pukini.ro, lansata de Pukini Advertising este, in egala masura, partenerul de joaca modern al copiilor nostri prin aplicatia Pukini si prietenii, dar si un spatiu de interactiune, indrumare si sustinere intre parinti si specialisti psihologi, educatori.

 

Incepancu cu 20 noiembrie, Pukini Advertising lanseaza platforma online de educatie prin joc pentru parinti si copiii lor www.pukini.ro.

 

Cover_ Pukini si prietenii

Site-ul www.pukini.ro prezinta detaliat aplicatia educativa Pukini si prietenii ce transforma dispozitivele mobile in adevarate instrumente de educatie prin joc, fiind o aplicatie mobila ce contine povesti si jocuri educative adresate copiilor intre 3 si 7 ani.

 

Mira Niculescu, fondatorul conceptului online Pukini, considera ca: “Misiunea noastra este aceea de a contribui la imbunatatirea educatiei copiilor aflati in primii ani de viata, ‘dotand’ parintii cu ‘instrumentele’ potrivite zilelor noastre pentru a fi, nu numai cei mai buni parinti pentru copii lor, dar si cei mai buni educatori ai acestora.”

 

Astfel, povestile Pukini reunesc familia ajutandu-i pe copii si pe parinti sa abordeze impreuna, prin joc, problemele specifice copilariei: teama de monstri, de intuneric, de singuratate (pentru copiii de 3-5 ani) si intelegerea consecintelor unor sentimente si atitudini cum ar fi ingamfarea, lasitatea, generozitatea, recunostinta, relatiile de familie (pentru copiii de 5-7ani).

 

Aplicatia Pukini si prietenii este disponibila atat pentru sistemele Android (Google Play), cat si pentru cele iOS (Apple Store).

 

In plus, aplicatia se afla preinstalata pe telefoanele Samsung Galaxy S5.

 

„Oamenii sunt porti catre viata. Oamenii ne invata tot ceea ce avem nevoie sa stim despre viata. Fiecare om este o poarta catre cunoastere. Deschide-o si vei gasi raspunsuri inimaginabile despre viata si despre tine” dezvaluie Oana Popescu-Argetoia, psihoterapeut, specialistul www.pukini.ro.

 

www.pukini.ro se prezinta, astfel, ca o platforma suport de interactiune intre parinti si specialisti psihologi, educatori, care vor dezbate situatii specifice copilariei si vor gasi impreuna solutii adaptate nevoilor de invatare si de dezvoltare ale copiilor.

 

In comunitatea www.pukini.ro parintii pot pune intrebari, pot impartasi intamplari din experienta proprie, se pot cunoaste mai mult pe sine, pot gasi rezolvari pentru anumite comportamente nedeslusite ale copilului sau si il pot  intelege mai bine.

 

Zilnic site-ul va publica noutati, stiri relevante, povesti de viata, dezbateri cu specialisti, concursuri.

 

Si daca vorbim despre concursuri, www.pukini.ro debuteaza si cu un concurs, Povestea preferata a copilului meu, in urma caruia Pukini ii va darui castigatorului un set de 5 povesti gratuite din colectia Pukini si prietenii.

 

Echipa care a stat in spatele proiectului online este formata dintr-o ‘mana’ de oameni inimosi care cred in educatie si in investitia neconditionata in viitorul nostru – copiii nostri – si care reuneste desenatori, povestitori, programatori, psihologi, educatori, oameni de marketing si imagine, actori, compozitori.

 

Credem. Visam. Realizam.

 

Intra in universul lui Pukini! Intra in poveste alaturi de copilul tau!

Data articol: 20/11/2014