Shop
Ultimele 100 de articole

DanceMasters inspira cariere – Model de cariera pentru un tanar dansator si IT-ist

20 februarie 2019, , Vizualizări:
DanceMasters 2019

La aceasta a 16 a editie DanceMasters 2019, fiind un Grand Slam, se vor intalni pe ringul de dans toti greii din top 50 mondial, latino si standard. Sportivii si spectatorii au surpriza unei aplicatii prin care pot sa se inscrie rapid, si pot vedea rezultatele in timp real.

 

DanceMasters nu e doar dans la nivel de pasiune si spectacol, este manifestarea performantei intr-un sport care inspira cariere in domenii de mare migala. Iata unul dintre sportivi, si ce inspiratie a avut in plan profesional.

Un dansator, pasionat de dans al erei digitale, Antonio Stan, este programatorul primei aplicatii de inscrieri si rezultate live pentru un concurs international de dans din lume (exceptand China, care mai are un soft pentru asemenea competitii).

 

Povestea lui este o invitatie catre parinti: Incurajati copiii sa faca sport! Nu va temeti ca activitatile sportive le deviaza viitorul profesional. Sportul ii face mai disciplinati, mai sanatosi la minte si la trup, mai vigurosi in a-si atinge visurile.

 

Totul a inceput de la o provocare lansata de parintii mei: poti sa dansezi? Si am dansat, am facut performanta timp de 15 ani. A devenit prima pasiune. Cand a venit momentul sa merg mai departe mi-am pus intrebarea „ce-mi doresc?”. Nu am putut sa renunt la dansul sportiv asa ca am devenit arbitru. Dar am descoperit si ceva nou, programarea.

 

O alta provocare a venit in 2018 din partea unuia dintre organizatorii DanceMasters: se poate face o aplicatie pentru acest concurs? Dupa o luna de planificari, sedinte si programare a aparut prima varianta a unei aplicatii mobile dedicata unui concurs de dans: DanceMasters App.

 

Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot primi notificari cu ultimele stiri postate pe site-ul dancemasters.ro, pot verifica perechile inscrise si programul competitiei.

Inovatiile de care sunt cel mai mandru sunt rezultatele live si modulul de inscrieri.”

 

Veniti cu copiii la DanceMasters, la Sala Polivalenta Bucuresti: cu cei mai mici – vineri, 15 martie, si cu cei mai mari – la show-urile de la Gale, pe 16 si 17 martie, si urmariti cat de impresionati pleaca acasa dupa aceasta experienta, bucurati-va impreuna de o unica oportunitate, deopotriva educationala si recreativa. Puteti discuta si despre viitorul asa cum il vad ei…

Bilete prin myticket.ro.

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.