Shop
Ultimele 100 de articole

Curs pentru copii: Iti vrei copilul echilibrat, sanatos si fericit?

08 februarie 2012, , Vizualizări: 282
sfatulparintilor.ro-seminar-pentru-copii-clara-toma

Da-i copilului tau prilejul de a se cunoaste inca de mic si de a creste din interior in acelasi ritm cu care creste… in inaltime si in greutate. Iar tu il vei intelege mai bine, il vei putea ghida si sfatui mai usor, vei comunica mai simplu si mai eficient cu el, ii vei putea fixa repere educationale mai solide, veti crea o punte mai solida intre voi !

Relatia parinte –copil va fi mai armonioasa iar tu mai implinit… Si copilul tau va avea un parinte multumit!

 

Sambata, 11 februarie, intre orele 9:30-11:00 si 11:30-13:00, Asociatia Lumina si Claritate va invita la Salon Inlight, str. Paraschiva Gherghel  14, vis a vis de piata Domenii (Bucuresti), la inca doua seminarii dedicate copiilor cu varste intre 5-12 ani, cunoasterii lor, dezvoltarii lor personale de la o varsta frageda, echilibrarii lor interioare.

 

Seminarii in care, cu o metodologie specifica varstei si personalitatii copiilor, acestia vor invata, prin exercitii, jocuri, mici momente teoretice, tehnici pedagogice speciale, sa:

– Isi  recunoasca emotiile si sentimentele, sa afle de unde vin , cum sa si le exprime si cum sa le gestioneze. Tristetea, furia, frustrarea, revolta, umilinta, neputinta sunt traite adesea de copii intr-o maniera nepotrivita, producand in exterior manifestari nedorite pentru copil si mediul familial sau educational. Printr-un instrument foarte „haios”, simplu si extrem de eficace, copilul va sti in fiecare moment al zilei ce emotii, stari sau sentimente il cuprind, ce consecinte au ele si cum le poate face fata.

– Inteleaga rostul limitelor impuse de parinti sau educatori,  rolul pozitiv  al regulilor  si  consecintele negative ale nerespectarii acestora. Prin „tehnica  elasticului” copiii vor intelege ce inseamna sa „intinzi coarda pana se rupe” si cat de mult pot ei sa castige ramanand intr-un cadru in acelasi timp securizant dar si plin de satisfactii.

– Faca diferenta intre nevoile  si dorintele lor si sa integreze faptul ca parintii au obligatia sa le satisfaca nevoile iar ei, copiii, au dreptul sa isi implineasca dorintele

– Indrazneasca sa isi exprime visele, unicitatea, originalitatea, prin moduri cat mai creative

– Spuna  prin cuvinte temerile, fricile, angoasele, intrebarile, pentru ca acestea sa nu se transforme in somatizari-comportamente deviante/problematice

– Se pozitioneze in fata unei relatii toxice cu un adult sau cu alt copil, „restituind” simbolic  actele sau vorbele nocive  persoanei de la care le-a primit

– Devina „subiect” si nu „obiect” in propria existenta, afland ca si la varste mici poti fi responsabil de propriile alegeri si de efectele lor.

 

Cursul este tinut de Clara Toma, trainer acreditat, formare in metoda de comunicare relationala  ESPERE, masterand in Psihologia Cuplului si Familiei, consilier in dezvoltare personala, comunicare, autor a mai multor carti in domeniile enumerate.

 

In aceste seminarii, pentru a incuraja timpul de calitate petrecut de copii impreuna cu parintii, unul din parinti poate insoti copilul GRATUIT. Taxa de participare pentru un copil este de 50 lei per seminar. In pret sunt incluse apa, ceai, snacks-uri, materialele de lucru cu copiii, un bilet de tombola prin care, dupa fiecare sedinta, copilul castiga un cadou-surpriza.

 

Cursul integral contine 7 sedinte repartizate pana in martie, insa nu este obligatorie participareala fiecare curs, ele fiind structurate asa incat copilul sa plece dupa fiecare sedinta de 1 ora si jumatate cu o informatii utile si aplicabile imediat, in viata de zi cu zi. Achitarea in avans a intregului curs da dreptul la o reducere de 10% din valoarea totala. Bonus pentru toti participantii, participarea GRATUITA la petrecerea de final de curs, in care copiii vor putea dansa, manca prajituri, bea sampanie pentru copii, primi diploma si…Premii!

 

Locurile sunt limitate la 20 si se ocupa in ordinearezervarilor la numarul 0747085371 sau pe e-mail inscrieri@ce-e-aici.eu  si  clara_ascendent@yahoo.com.

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu