Shop
Ultimele 100 de articole

Cum să organizezi o petrecere surpriză pentru copilul tău?

12 ianuarie 2022, , Vizualizări:
petrecere surpriză pentru copil

Vedem adesea în filmele americane o adevărată tradiție în organizarea de petreceri surpriză pentru sărbătoriți, de obicei cu ocazia zilei de naștere, dar și în alte momente festive. Să organizezi o petrecere surpriză poate fi o idee excelentă și în România, pentru orice persoană dragă din familie sau din rândul prietenilor foarte apropiați, dar cu atât mai mult pentru copilul tău, mai ales la vârsta adolescenței. Nu este tocmai complicat, dar trebuie să ai grijă la și mai multe detalii decât în cazul unei petreceri obișnuite.

Înainte de orice, gândește-te la locație și la momentul ales.

Trebuie să ai grijă la decoruri și să te asiguri că spațiul respectiv se poate folosi în bune condiții pentru numărul de invitați pe care mizezi. Nu uita de meniu cât mai bogat, pe placul participanților, gustări și băuturi suficiente. Muzica face totul inclusiv la o petrecere surpriză, deci atenție și la partea de sunet / sonorizare eveniment. Boxe wireless poți cumpăra online la prețuri foarte bune, eventual boxă mobilă cu microfon, ideală și pentru karaoke. 

Pentru ca petrecerea surpriză să fie un succes, ai nevoie de un complice. Mai exact, de cineva din anturajul copilului, care să aducă persoana la destinație în mod natural – la locația petrecerii. Trebuie extrem de multă grijă la comunicarea în avans cu invitații, aceștia trebuie să înțeleagă că trebuie să păstreze secretul total cu privire la petrecere. De obicei, pentru ca party-ul să fie reușit inclusiv la elementul surpriză, este indicat să vorbești cu invitații cu 2-3 zile înainte de eveniment, nu cu mai mult timp în avans.

Astfel, eviți scurgerea de informații…

O petrecere surpriză nu poate fi reușită dacă persoana căreia îi este dedicate, copilul tău, nu este prezentă acolo! Așadar, ai nevoie să știi foarte bine programul său, să te asiguri că nu va avea altceva planificat în orele dedicate petrecerii. Ideal este să faci în paralel un plan fictiv pe care să i-l prezinți, de exemplu să te asiguri că are stabilită o ieșire în oraș la shopping sau altceva relevant. Atenție, planul trebuie să includă și drumul spre locația petrecerii, tot într-un mod care să nu dea de bănuit.

În mod normal, petrecerea perfectă este realizată conform preferințelor personale ale gazdei. În cazul unei petreceri surpriză, gazda… nu știe că este gazdă! Așadar, trebuie să alegi totul în funcție de ceea ce știi că i-ar plăcea. Eventual, cu mai mult timp înainte, poți să îi transmiți o provocare: să îi ceri ajutorul pentru organizarea unei petreceri surpriză pentru un alt prieten sau un membru al familiei.

Petrecerea surpriză poate avea o tematică anume (evident, pe placul persoanei sărbătorite) și poate fi organizată în mod casual acasă la tine. Se pot căuta online diverse idei care să condimenteze petrecerea, să o facă pe cât se poate de memorabilă, în sensul bun al cuvântului, desigur. Dincolo de caracterul de surpriză, petrecerea în sine trebuie să fie cât mai reușită, cât mai animată, cât mai apreciată de toți invitații.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.