Shop
Ultimele 100 de articole

Constelatii Familiale – Cine esti tu in familia ta? Workshop 2-3 martie 2019, Bucuresti

21 februarie 2019, , Vizualizări:
WORKSHOPUL DE CONSTELATII FAMILIALE este un workshop experiential, care iti ofera posibilitatea de a merge dincolo de cunoscut, scotand la lumina realitati ascunse ale subconstientului si de a modifica in timp real energia psiho-emotionala.

WORKSHOPUL DE CONSTELATII FAMILIALE este un workshop experiential, care iti ofera posibilitatea de a merge dincolo de cunoscut, scotand la lumina realitati ascunse ale subconstientului si de a modifica in timp real energia psiho-emotionala.

 

Constelatiile Familiale reprezinta o metoda terapeutica de lucru in grup, iar numele de constelatii nu are implicatii astrologice, acest nume a aparut datorita asemanarii pe care o regasim in modul specific al acestei metode de a privi fiecare individ si modul in care stelele se influenteaza reciproc. Astfel, individul este privit ca facand parte dintr-un context mai mare (familia, comunitati de care apartine) dar si ca aducand o influenta fiecarui membru din familie/comunitate si primind la randul sau o influenta de la acestia.

Exista deci o permanenta comunicare care ne influenteaza in mod direct vietile si la care ne uitam in cadrul acestui workshop pentru a aduce echilibru intr-o situatie specifica pe care o experimentam: acasa, la serviciu sau firma pe care o conducem, in relatie cu mama, tata, partenerul de viata sau copilul, o boala etc.

 

CUM SE DESFASOARA ?

Persoana care vrea sa-si lucreze constelatia este invitata printr-o discutie cu facilitatorul sa expuna pe scurt situatia respectiva si cateva date importante din istoria familiei.

Se aleg apoi reprezentanti din participantii la workshop pentru membrii familiei (mama, sora etc) sau pentru concepte abstracte (frica, viitorul, casa etc). Participantii alesi vor incepe sa experimenteze intr-un mod direct (prin prezenta campului constient) senzatii specifice in corp, emotii sau intuitii care apartin persoanei pe care o reprezinta. Prin impartasirea acestor trairi si cu ajutorul anumitor fraze vindecatoare specifice acestei metode ,se ajunge la o rezolutie optima.

In cadrul workshopului se pot lucra constelatii ce pot aborda o serie de teme personale din mai multe arii precum cea profesionala, familiala, relationala, de sanatate, spirituala.

 

 

CU CE MA POATE AJUTA PARTICIPAREA LA GRUPUL DE CONSTELATII?

In functie de tema personala a fiecaruia, va poate ajuta sa:

DEBLOCATI si constientizati planul subtil, emotional unde s-a creat o boala fizica sau infertilitate

ECHILIBRATI relatia cu partenerul, copilul sau o alta persoana

DESCOPERITI drumul personal in viata

REGLATI relatia pe care o aveti cu banii si planul material

DEPASITI o situatie personala dificila: depresie, anxietate etc.

EVOLUATI in planul dezvoltarii personale si/sau spirituale

VA IMBOGATITI cunostintele de psihologie umana prin eperimentare directa

ACCEPTATI si exprimati cu usurinta emotiile

DEZVOLTATI propria intuitie

SIMTITI sentimentul de eliberare si libertate interioara

FITI intr-un spatiu de armonie si autenticitate

CHIAR DACA NU VA LUCRATI PROPRIA CONSTELATIE, IN TIMPUL REPREZENTARILOR PRIMITI CONSTIENTIZARI PUTERNICE CARE VA POT OFERI RASPUNSURI SI SOLUTII LA PROPRIILE SITUATII DE VIATA.

 

Mai multe informatii despre cum se desfasoara un workshop de Constelatii Familiale gasiti aici.

Sau video aici.

Constelatiile familiale actioneaza in interiorul campului familial si astfel efectele sale se resimt si asupra persoanelor care nu au fost prezente dar au fost reprezentate in constelatie .

Aceasta metoda a fost conceputa de Bert Helinger – terapeut german care a fost si misionar in Africa de Sud in comunitatile Zulu dar si preot romano-catolic .

El a descoperit pe parcursul vietii anumite legi naturale care stau la baza echilibrului in viata si la baza metodei Constelatiilor Familiale, pe care le-a numit Ordinele iubirii.

„Cand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz.” Bert Hellinger – Simetria ascunsa a iubirii

Va invit cu drag sa participati pentru a descoperi aceste daruri de pret ale vietii!

FACILITATOR cu o experienta de peste 10 ani in propria formare si dezvoltare in mai multe scoli, traditii, cursuri si practici din zone diverse :

Meditatie, Q-gong, Yoga, Shamanism, Ayurveda, Astrologie Vedica, Metode de vindecare energetica precum Reiki, Sphe-re, Palma Budista Tibetana, Tehnici de respiratie si relaxare etc.

-Lakshmi Barbus –

Este Psihoterapeut, Facilitator de Constelatii Familiale si foloseste Remediile Florale Bach si alte metode consacrate pentru a obtine rezultate pozitive in plan psiho-emotional.

www.optimizarepersonala.ro

Va astept cu drag sa va fiu alaturi in aceasta calatorie si va invit sa cautati, sa intrebati si sa perseverati pentru a gasi ceea ce simtiti profund in interior ca este al vostru, dreptul vostru la adevarata bucurie, iubire, la relatii armonioase , la incredere in sine, abundenta.. la o viata asa cum v-o doriti!

 

 

CAND?

2-3 Martie 2019

PROGRAM:
03 Feb 09:00 – 19:30
02 Feb 09:00 – 19:00

INVESTITIE:
250 ron pentru reprezentanti
450 ron pentru cine isi lucreaza constelatia

!!! ❤ In prima zi se vor lucra constelatii in ordinea inscrierilor iar in cea de a doua zi de workshop se va trage la sorti ❤ !!!

 

INSCRIERI SE FAC LA:

https://docs.google.com/forms/d/18pUSdlgPVc9SrCWde8jHfdQJ7HnvFQe1h4Txe9kjhA0/edit?chromeless=1

Prin plata unui avans de 150 ron in contul: RO 32 RZBR 00000 6000 3514 127
Banca Raiffaisen – Lakshmi Barbus Mihaela
Diferenta se va plati la inceperea workshopului.

LOCATIA va fi anuntata ulterior

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.