Shop
Ultimele 100 de articole

Conferinta “Exista viata dupa moarte?” – experienta in timpul mortii” cu Ovidiu Cosbuc, 11 septembrie 2015, Bucuresti

26 august 2015, , Vizualizări:
Experienta-in-timpul-mortii_1 (1)

Te-ai intrebat vreodata …

Desi tema mortii este dezbatuta inca din cele mai vechi timpuri, ea ramane in continuare un subiect tabu al zilelor noastre:

 

Nu vorbim despre moarte deoarece ne temem de necunoscut.

Nu vorbim despre moarte deoarece ii cunoastem caracterul imprevizbil.

Nu vorbim despre moarte deoarece ne temem ca sfidam legile Universului.

 

 

Experienta-in-timpul-mortii_1 (1)

Cu toate acestea, dorim sa cunoastem cat mai multe despre acest fenomen firesc si misterios in acelasi timp…

Evoluam Impreuna si Ovidiu Cosbuc te invita la o conferinta inedita al carei subiect principal este… moartea. Vom depasi tabu-urile din preajma acestui subiect si vom incerca sa intelegem fenomenul mortii atat ca fiinte umane ce se confrunta cu acest proces natural al vietii, cat si ca fiinte spirituale care trec intr-o alta etapa in propria evolutie.

 

Ce vei invata in cadrul acestei conferinte?

 

  1. vei avea parte de o incursiune teoretica in experienta mortii din cele mai vechi timpuri pana in prezent
  2. iti vom prezenta diferite cazuri legate de moarte care au devenit clasice prin intensitatea lor
  3. vei afla mai multe despre experienta mortii in alte religii sau traditii, in comparatie cu crestinismul sau mentalitatea laica
  4. vei invata care este perspectiva fizicii cuantice despre fenomentul mortii (cum evolueaza perceptia realitatii si prezenta divinitatii)

 

Ce alte beneficii vei mai descoperi?

  1. vei afla care sunt cele 6 etape pe care sufletul le parcurge in preajma mortii (1.preludiul, senzatia si sunetul. 2. perceptia extinsă si viziunea unei alte realităti, posibil viziunea unor persoane decedate, părinti, rude, cunoscuti sau alte entităti spirituale. 3.Dedublarea. 4. Tunelul. 5. Marea Fiinta de Lumină. 6. Filmul vietii, recapitularea si evaluarea)
  2. vei primi informatii autentice de la Ovidiu Cosbuc, el insusi “vazand moartea cu ochii” prin experienta directa a unei morti clinice, dar si prin intermediul studiilor de la Clinica Careggi la Universitatea din Florenta
  3. vom face impreuna o meditatie cu privire la Marea Trecere

 

 

Aceasta conferinta este pentru tine daca:

  1. te confrunti adesea cu o teama necontrolata de moarte (indiferent daca este vorba despre tine sau cei apropiati) si iti doresti sa afli mai multe din experienta directa a unei persoane care a trait acest proces, cat si din prisma unui cercetator care iti poate oferi alte informatii de natura spirituala decat cele cu care tu ai interactionat
  2. o persoana apropiata se apropie de pragul mortii si iti doresti sa stii daca si cum o poti sustine din punct de vedere energetic in aceasta trecere
  3. stii ca exista si alte detalii despre moarte decat cele invatate la orele de religie sau regasite in Biblie si alte scrieri bisericesti si doresti sa aprofundezi acest subiect

 

Cine va sustine conferinta?

 

Ovidiu Viorel Cosbuc este doctor in stiinte orientale, antropolog si explorator, se ocupa de ancestral, samanism si a efectuat expeditii in Asia, India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor.

 

In urma unui accident, el a trait experienta mortii clinice, moment in care i-au fost revelate adevaruri despre drumul pe care sufletul uman il are de parcurs atunci cand se confrunta cu acest fenomen.

 

Desi experienta a durat aproximativ 4 minute, el a resimtit trecerea temporala a doua saptamani. In aceste momente, nu numai ca a vazut evenimente din viitorul sau (care s-au indeplinit in proportie de 80%), insa si-a schimbat radical parerea despre conceptul de “divinitate”.

 

Deoarece experienta directa a mortii clinice pe care a trait-o a avut un impact urias in viata sa, el a efectuat o serie de cercetari pe acest subiect in cadrul Clinicii Careggi la Universitatea din Florenta. Concluziile sale vor fi prezentate in cadrul conferintei.

 

De asemenea, Ovidiu Cosbuc isi doreste sa continue aceste studii si in Romania pentru a ajuta oamenii sa inteleaga ca moartea este doar un proces firesc din evolutia noastra ca fiinte cosmice, oferindu-ne o viziune mai ampla decat cea prezentata de dogma crestina.

 

Cand?

 

11 septembrie 2015, orele 19:00 – 21:00

 

Unde?

 

Hotel Parliament, str. Izvor, nr. 106. Harta AICI.

 

Cat?

 

Pretul conferintei este 50 ron daca achiti in contul Evoluam Impreuna sau 60 de lei daca achiti la fata locului.

 

Daca iti doresti sa te inscrii la conferinta, completeaza acest formular de inregistrare. Mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi pe mail in urma completarii formularului.

 

Pentru alte informatii si inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email evenimente@evoluamimpreuna.ro sau la telefon 0723 860 560 Lavinia (de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 18.00).

 

Va asteptam cu drag!

 

Evoluam Impreuna & Ovidiu Cosbuc

www.evoluamimpreuna.ro

 

 

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.