Fii pe faza! Incepe concurs de retete dulci cu premii mari. Afla detalii! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Fii pe faza! Incepe concurs de retete dulci cu premii mari. Afla detalii!

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Fii pe faza! Incepe concurs de retete dulci cu premii mari. Afla detalii!
sfatulparintilor.ro - concurs retete

Lume, lume!

Anunt special de la Sfatulparintilor.ro!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Pregatiti-va ingredientele, ideile, fanteziile culinare, arta de a gati, dar mai ales de a povesti despre ce ai gatit bun!

Incepand de luni, 18 februarie, demareaza concursul de retete dulci, dar nu numai, numit „Asteptam primavara cu dulcegarii”.

 

Cele mai speciale retete cu care ii dati gata pe cei dragi vor avea sansa sa castige marele premiu – o saltea de pat pentru copii oferit de Vreaumobila.ro, de o calitate cu totul deosebita -, iar premiul doi consta intr-un aparat de facut clatite pentru intreaga familie oferit, de Sfatulparintilor.ro!

 

Sfatulparintilor.ro isi rezerva dreptul de a face cate un cadou-surpriza pentru inca 3 participanti cu retete minunate, care nu castiga premiul 1 sau premiul 2, dar, totusi, au trimis retete foarte bune.

 

 

Ce trebuie sa faci ca sa participi?

In fiecare zi, Sfatulparintilor.ro pregateste un cuvant cheie, ingredient surpriza pe care il poti descoperi DOAR daca te abonezi la newsletter (sau esti deja abonat) si DESCHIZI newsletterul zilei. Ingredientul zilei se afla in newsletter.

 

Apoi, vino cu una sau mai multe retete – care sa contina ingredientul zilei – in acea zi pe siteul sp.ro la sectiunea RETETE LA SFAT.

Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat mai multe sanse de castig ai.

 

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a site-ului Sfatulparintilor.ro si pe conturile de Facebook, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 2 premii de echipa redactionala a Sfatulparintilor.ro.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor:

sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

 

Asadar, pregateste-ti ideile si vino de luni, 18 februarie, la concurs!

 

Mult succes!

Data articol: 12/02/2013