Castigatori concurs FORUM: Spune pe bune si castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs FORUM: Spune pe bune si castigi!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs FORUM: Spune pe bune si castigi!

Sfatulparintilor.ro si Prisum Himalaya te invita la concurs. Vino pe FORUM, in sectiunea Spune pe bune,  si participa la discutiile existente, spune-ti parerea si vei avea numai de castigat. Iti vei face prieteni  noi, vei putea afla si alte experiente asemanatoare cu ale tale, poti da, la randul tau, sfaturi care sa-i ajute pe ceilalti prieteni din comunitatea Sfatulparintilor.ro. In plus, te poti numara printre cei 16 castigatori ai unui set de produse de ingrijire oferite de Prisum Himalaya.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Himalaya Herbal Healthcare

 

Perioada desfasurare concurs

20 iunie – 20 iulie 2014

Afisarea castigatorilor

21 iulie 2014

 

Concursul s-a incheiat!

 

Premii

16 castigatori x cate 1 set de produse Himalaya. Fiecare din cele 16 seturi contine sampon pentru copii, lotiune de corp pentru copii, crema hranitoare, pasta de dinti, crema antiseptica.

Castigatorii sunt: Alinuta7, FloryMatei, doldoran, celina74, cei5pitici, cxena, sims, mikirafaela, adelin_a, sima, Linacretu, mari, printesazabib, ryta, amalia, cristachem10

 

ATENTIE!

Toti castigatorii sunt rugati sa trimita datele la adresa adriana@sfatulparintilor.ro.

Pentru validarea premiului, va rugam sa mentionati premiul/concursul la care ati castigat, numele, prenumele, numarul de telefon si adresa la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

himalaya produse

 

Cum participi la concurs

Te inscrii pe forumul Sfatulparintilor.ro si partipi activ la discutiile din sectiunea Spune pe bune.

 

 

Cum vor fi desemnati castigatorii

Cei 16 castigatori vor fi desemnati de catre echipa redactionala si de management a Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la participarea activa a userilor pe forum, calitatea si originalitatea comentariilor.

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul de pe forum Spune pe bune si castigi!” este valabil in perioada 20 iunie – 20 iulie 2014 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si participa activ pe Forumul Sfatulparintilor.ro.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 16 premii constand in produse de ingrijire Himalaya oferite de Prisum Himalaya. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

4. Castigatorii vor fi desemnati de catre echipa redactionala si de management a Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la participarea activa a userilor pe forum, calitatea si originalitatea comentariilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 21 iulie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului de pe forum “Spune pe bune si castigi!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum Himalaya.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 21/07/2014