Clever Book – Cărţi inteligente pentru copiii cu imaginaţie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Clever Book – Cărţi inteligente pentru copiii cu imaginaţie

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Clever Book – Cărţi inteligente pentru copiii cu imaginaţie
sfatulparintilor.ro - Clever Book – Cărţi inteligente pentru copiii cu imaginaţie

Cărţile editurii Clever Book sunt alegerea perfectă pentru copiii voştri. Se vor distra, se vor juca şi vor învăţa în acelaşi timp. Cărţile inteligente ale editurii Clever Book spun poveşti minunate care îi implică pe copii în aventuri de neuitat, dar, în acelaşi timp, le educă mintea şi inima.

 

 

De ce să alegi cărţile Clever Book?

Pentru că sunt uşor de mânuit, educative şi distractive în acelaşi timp, copiii se pot juca şi singuri.

Fiecare set conţine 50 de cartonaşe laminate, cu jocuri şi activităţi diferite, ghicitori, întrebări şi răspunsuri. În plus, are şi un marker cu care se poate scrie direct pe cartonaşe Mai mult, cartonaşele sunt usor de sterş şi pot fi folosite în mod repetat.

 

 

Recomandările Clever Book pentru copii de 2-7 ani

Jocuri hazlii cu meserii: Setul conţine 52 de cărţi de joc care reprezintă diferite meserii şi corespund întrebărilor cine sunt acele persoane, ce fac, care sunt rezultatele muncii lor. Produsul este adecvat pentru copii de 2-3 ani, însă oferă idei de joacă distractivă şi pentru cei mai mari!

 

Cutie_Jocuri_hazlii_meserii_3D

 

100 de jocuri pentru copii de luat şi-n călătorii: Set de cartonaşe cu care copiii desenează, caută diferenţe, descoperă obiecte ascunse, se joacă şi învaţă. Cartonaşele se şterg uşor cu un material uscat şi pot fi folosite în mod repetat. Setul conţine 50 de cartonaşe şi un marker.

 

100 de jocuri pentru copii de luat si-n calatorii

 

Recomandările Clever Book pentru copii de peste 8 ani

Jocuri şi ghicitori ilustrate: Acest set de cartonaşe conţine peste 70 de jocuri care pun la încercare modul de gândire, spiritul de observaţie şi puterea de concentrare a copiilor cu vârsta de peste 7 ani. Cartonaşele se şterg uşor cu un material uscat şi pot fi folosite în mod repetat. Setul conţine 50 de cartonaşe şi un marker.

 

 

 

Unde se găsesc cărţile Clever Book?

Produsele sunt deja prezente în librării şi la firmele de distribuţie a cărţilor din România. Elefant.ro, Cărtureşti, Bastilia, Mihai Eminescu, Okian sau Librărie.net.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: 01/04/2012