Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune filme cu Morgan Freeman

27 iulie 2021, , Vizualizări:
Cele mai bune filme cu Morgan Freeman - sfatulparintilor.ro - cinemagia - the-shawshank-redemption-202137l-1600x1200-n-13497c71

La peste 80 de ani, Morgan Freeman este una dintre legendele Hollywoodului, iar vocea sa inconfundabilă este, poate, cea mai celebră din showbiz. Este greu să alegi cele mai bune filme cu Morgan Freeman, însă este clar că dintr-un clasament de acest gen nu trebuie să lipsească The Shawshank Redemption, Unforgiven sau Million Dollar Baby. Cum arată, însă, cele mai bune patru filme cu morgan Freemna? LIFE.ro are pentru noi o propunere de top: 

The Shawshank Redemption / Închisoarea îngerilor (1994)

Pentru fanii lui Morgan Freeman, The Shawshank Redemption este filmul care le are pe toate: înțelepciune din partea personajului, dar și multă dramă, care să te facă să plângi în cele mai neașteptate momente. În plus, vocea lui Morgan Freeman care narează povestea te unge pe suflet. În 2018, “Închisoarea îngerilor” a fost desemnat cel mai bun film din ultimii 30 de ani în urma unui sondaj. Culmea e că filmul nu a avut succes încă de la început, fiind un semieșec în primele zile în cinematografe. Însă ulterior s-a dus vorba despre povestea emoționantă a celor doi prizonieri care încearcă să evadeze dintr-o închisoare și filmul a devenit un clasic. The Shawshank Redemption a primit șapte nominalizări la premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun actor în rol principal (Morgan Freeman).

Unforgiven (1992)

Unforgiven este unul dintre cele mai bune filme cu Morgan Freeman, mai ales pentru fanii genului western. În regia lui Clint Eastwood, care deține și rolul principal, Freeman joacă alături de Gene Hackman, într-un film despre răzbunare, care este elogiat la premiile Oscar. Unforgiven a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal (Clint Eastwood), cel mai bun actor în rol secundar (Gene Hackman) și cel mai bun montaj. Filmul este despre un proscris bătrân și criminal, care încearcă să-și refacă viața – un western întunecat și violent, care ilustrează perfect viața din Vestul Sălbatic.

Citește restul articolului pe LIFE.ro!

Foto: Cinemagia.ro

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.