Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

26 iulie 2021, , Vizualizări:
Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

Leonardo di Caprio a jucat în numeroase filme nominalizate la Oscar, iar două dintre ele au și câștigat mult râvnitul trofeu. El personal a fost nominalizat de cinci ori la categoria cel mai bun actor în rol principal și o dată în rol secundar. A reușit să ia acasă Oscarul pentru rolul excepțional din The Revenant. Care sunt cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio? La atâtea filme de succes, este imposibil să mulțumești pe toată lumea, dar LIFE.ro ne oferă o listă a filmelor cu care Leo a făcut furori în cinematografe:

Titanic, 1997

Este imposibil să faci top cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio și să nu incluzi Titanic. Chiar dacă este poate mult prea lacrimogen pentru unii, Titanicul a fost un adevărat fenomen în 1997. A fost filmul care i-a adus lui Leo faima internațională și care l-a transformat într-un adevărat sex simbol. Titanicul a spulberat box office-ul în întreaga lume, filmul primind 13 nominalizări la Oscar. A câștigat 10 trofee, inclusiv cel mai bun film al anului și cel mai bun regizor. Mulți au spus atunci că di Caprio ar fi meritat măcar o nominalizare, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Inception, 2011

Inception este genul de film la care rămâi cu gândul și a doua zi după ce l-ai văzut și îți dorești să îl mai vizionezi încă odată. Este un SF captivant, în care di Caprio joacă rolul unui hoț profesionist, care fură informații infiltrându-se în subconștientul oamenilor. Felul în care încearcă să implanteze o idee în mintea cuiva este fascinant. Filmul regizat de Christopher Nolan a primit opt nominalizări la Oscar, a câștigat patru trofee, însă l-a ratat pe cel care se acordă celui mai bun film al anului.

Citește restul articolului pe LIFE.ro!

Foto: Cinemagia.ro

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.