Cazinourile cu ruletă – reguli şi strategii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cazinourile cu ruletă – reguli şi strategii

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Cazinourile cu ruletă – reguli şi strategii
Cazinourile cu ruletă

Există un joc care nu va lipsi niciodată din oferta oricărui cazino, jocul de ruletă. Ruleta este considerată pe bună dreptate regina acestor jocuri atât pentru vechimea sa cât mai ales pentru aerul de mister care o înconjoară.

Nu se poate să joci la ruletă şi să nu fi cuprins de magia care se declanşează odată cu lansarea bilei pe roată. Şi toată această magie se încheie şu stabilirea bilei în buzunarul câştigător, cel care îţi va aduce câştigul dorit. Există oare reguli şi strategii victorioase? Vom încerca să elucidăm acest mister în rândurile următoare aşa că citeşte-le cu atenţie.

Diferenţa dintre ruleta online şi cea fizică

Încă de la început trebuie să știi că într-un cazino real jocul de ruletă live se desfăşoară întotdeauna cu ajutorul unui dealer. Acesta lansează bila pe roata ruletei , încasează pariurile şi tot el este cel care înmânează şi eventualele câştiguri norocoşilor pariori.

Prin urmare dealerul deschide jocurile, aşa că nu poţi decât să alegi numerele preferate şi să pariezi o anumită sumă pe ele. Şi în eventualitatea în care ai şi întrebări legate strict de joc sau de regulile acestuia i le poţi adresa cu încredere.

Şi aici putem observa prima diferenţă notabilă între ruleta cu dealer şi cea online. În orice casino online România ai alege să joci ruletă, o vei face din faţa unui calculator şi vei juca cu un calculator, prin urmare orice întrebare legată de aspectul sau desfăşurarea jocului nu ai cui să o adresezi.

Ideea de ruletă online este să bifezi miza şi numerele pariate şi să lansezi pariul cu un singur click. Şi în funcţie de norocul pe care îl ai poţi avea succes financiar sau dimpotrivă, banii sunt pierduţi şi intră rapid în conturile cazinoului.

Experiența online și offline la ruletă

În rest, jocurile de ruletă au aceleaşi reguli şi în mediul online şi într-un cazino fizic, indiferent de variantele de ruletă disponibile. Singurul aspect care le diferenţiază este că într-o parte ai ajutorul unui dealer de cazino adevărat în timp ce în faţa ruletei online eşti doar tu şi calculatorul.

O să spui că există şi în mediul online posibilitatea de a avea ajutorul unui dealer adevărat, dacă accesezi secţiunea de jocuri de masă live. Şi ai perfectă dreptate, un dealer real te aşteaptă şi în această variantă de joc.

Comunicarea este însă cea care face diferenţa, într-un cazino fizic te poţi adresa efectiv dealerului şi în acelaşi mod poţi să comunici şi cu ceilalţi jucători. În online însă comunicarea se rezumă la a tasta pe chat eventuale întrebări legate de joc şi de a primi răspunsuri în aceeaşi manieră.

Şi chiar dacă la prima impresie iei parte la un joc într-un cazino real, o faci prin intermediul desktop-ului, tabletei sau laptopului. Este vorba despre preferinţe aici, vrei un dealer adevărat îl găseşti atât în mediul online cât şi într-un cazino adevărat, aşa că opţiunea îţi aparţine în totalitate.

Cum poţi să îţi îmbunătăţeşti şansele de a ieşi învingător

În primul rând trebuie să ştii regulile jocului de ruletă şi toate tipurile de pariere pe care jocul le permite. Este dacă vrei prima regulă de bază şi dacă vrei să ai cu adevărat şanse reale de succes trebuie să te documentezi cu seriozitate în acest sens.

Şi odată ce vei cunoaşte ce înseamnă de fapt jocul de ruletă poţi să aprofundezi şi ce strategii se mulează acestui joc. Şi o să îţi recomandăm o strategie care rămâne mereu la fel de actuală şi populară în jocul de ruletă, strategia Martingale.

Cea mai bună strategie pentru ruletă – Martingale

Ca orice altă strategie şi aceasta presupune respectarea cu stricteţe a unor paşi foarte bine definiţi. Şi în Strategia Martingale ai parte de un şir de pariere care trebuie să se desfăşoare după o regulă strictă, dacă vrei să ieşi învingător.

Această regulă impune pariuri succesive care se vor dubla de fiecare dată în cazul înregistrării de pierderi. Ce înseamnă acest lucru? În funcţie de bugetul de joc pe care ţi-l permiţi, va trebui să stabileşti suma iniţială de pariere şi să lansezi un prim pariu.

Strategia Martingale garantează recuperarea investiţiilor făcute în pariurile pierzătoare dar şi un plus bine meritat.

Este bine să şti că respectarea acestui şir de pariere trebuie să respecte un alt criteriu, va trebui să îl aplici în pariurile de ruletă considerate cele mai probabile ca şanse de reuşită. Şi va trebui să te îndrepţi asupra pariurilor de tip 50:50, cele mai indicate în acest caz.

Şi aceste pariuri sunt uşor de găsit dar şi de aplicat pentru că se referă la pariurile de tip număr par/impar sau cele de tip culoare număr, roşu/negru. Alege deci aceste pariuri, aplică strategia Martingale corect şi în mod cert că vei fi învingător.

Concluzie

Există în mod sigur diferenţe între ruleta dintre un cazino fizic şi unul online, nu de formă sau de conţinut ci doar referitor la dealer. Însă indiferent de modalitatea de joc preferată, jocul de ruletă rămâne acelaşi joc incitant şi plin de adrenalină, aşa că pariază responsabil!

Cuvinte cheie:
Data articol: 10/04/2023