Shop
Ultimele 100 de articole

CARTE AUDIO: Michelangelo electric

27 ianuarie 2011, , Vizualizări: 500

 

Humanitas Multimedia iti ofera ocazia sa iti bucuri sufletul in timp ce stai in trafic sau faci altceva prin casa, cu o frumoasa poveste despre dragoste, tatuaje si lumea bizara a artistilor de balci. Senzual si poetic, Michelangelo electric, cel de-al doilea roman al autoarei britanice Sarah Hall, ne introduce in lumea bizara si exotica a tanarului Cyrill Parks, un artist desavirsit al tatuajului. Povestea incepe in 1910, in Morecombe, un orasel englez de coasta unde micul Cy, orfan de tata, traieste impreuna cu mama sa in hotelul pentru tuberculosi al acesteia si creste invatand sa nu fie dezgustat de spectacolul mizeriei umane. Adolescent fiind, baiatul devine ucenicul lui Eliot Riley, un betiv notoriu cu reputatie de bolsevic, care intra in viata sa cu forta destinului si de la care deprinde arta tatuajului.

Dupa moartea mamei si a maestrului sau, tanarul pleaca in America si isi afla locul in lumea nebuna din Coney Island printre artisti de balci. Ca orice mare artist, Cy ajunge sa cunoasca extremele bucuriei si suferintei omenesti si le talmaceste in forme si culori cu care insemneaza trupurile celor doritori sa aiba povestea vietii intiparita-n carne.
In mijlocul acestui carnaval decadent, Cy isi gaseste muza: pe fascinanta si misterioasa Grace, o imigranta din Europa de est, iar tulburatoarea lor poveste de dragoste creste pe masura ce Cy ii tatueaza o suta noua ochi pe tot trupul.

Rostita de vocea lui Dragos Bucur, poti sa comanzi aceasta istorie bizara de iubire de la Libraria Elefant si, in curand, de la Magazinul Sfatul Parintilor!

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu