Shop
Ultimele 100 de articole

„Ben 10 Împotriva Universului: Filmul” – Premieră mondială

07 octombrie 2020, , Vizualizări:
Ben 10 Împotriva Universului

Celebrul personaj animat Cartoon Network, Ben 10, se va înfrunta cu întreaga galaxie (literalmente!) sâmbătă, 10 octombrie, atunci cândBen 10 Împotriva Universului” va avea premiera. Filmul va fi disponibil fanilor din România de la ora 14:35, doar la Cartoon Network.

Filmul plin de acțiune are ca subiect o explozie din trecut care ar putea distruge atât Echipa Tennyson cât și întreg pământul, Ben trebuind să călătorească în spațiu pentru a salva planeta. Între timp, Gwen și bunicul Max fac echipă pentru protejarea lumii în absența lui Ben. Însă, când eroul nostru este confundat în spațiu cu un personaj negativ, trebuie să găsească o cale de a se reîntoarce pe pământ și de a-l salva.

Fanii serialului au ocazia să transforme premiera într-o experiență cu totul specială pentru că, pentru prima dată, au la dispoziție în secțiunea dedicată Ben 10 de pe website-ul Cartoon Network materiale descărcabile (https://ben10.cartoonnetwork.ro/party) și își pot organiza propria petrecere tematică. 

Noi episoade Ben 10 sunt disponibile de luni până vineri, de la ora 14.35, la Cartoon Network.

Ben 10 este o producție a Studiourilor Cartoon Network, creat și produs de Man of Action Entertainment (creatorii lui Big Hero 6, Generator Rex), împreună cu John Fang (cunoscut pentru Mixels, Generator Rex) drept producător executiv.

Nu rata acest film plin de acțiune sâmbătă, 10.10.2020, de la ora 14:35, doar la Cartoon Network

Vezi ce provocări îl așteaptă pe Ben 10 aici

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.