Atacul artei! 12 sfaturi de la Disney ca sa fii si tu artist - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Atacul artei! 12 sfaturi de la Disney ca sa fii si tu artist

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Atacul artei! 12 sfaturi de la Disney ca sa fii si tu artist
Atacul Artei - Disney Junior

Toți cei care își doresc să devină animatori, la apel! Vă doriți consultanță de specialitate pentru a vă îmbunătăți abilitățile artistice? Fiți creativi și urmăriți aceste ponturi principale ale lui Paul Rudish, producător executiv al incredibilelor desene animate marca Walt Disney, Mickey Mouse ….

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Sfatul 1: Exercițiul înseamnă perfecțiune…

Paul Rudish dezvăluie: “Exercițiul chiar înseamnă perfecțiune, așa că ia un creion și începe să desenezi! Primesc o mulțime de întrebări precum: ”Ce ustensile ar trebui să folosesc?” și ”Cum îmi pot îmbunătăți abilitățile artistice?” Ei bine, cel mai important lucru este să desenezi. Învață lucrurile de bază și fii atent la orele de desen de la școală – dar continuă să exersezi cât de mult posibil.”

 

 

 

Sfatul 2: Cumpără un caiet de schițe…

Paul Rudish spune: ”Când eram copil, căram cu mine un caiet de schițe oriunde mergeam. Țineam strâns acel caiet de schițe peste tot! Este modalitatea perfectă de a exersa când ești plecat. Dar nu-ți face griji dacă îl uiți; poți întotdeauna lua un șervețel sau mâzgăli porțiunea unei reviste.”

 

 

 

Sfatul 3: Urmărește desene animate….

Paul Rudish recunoaște: ”Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile de desenat, este o idee bună să urmărești desene animate pentru inspirație. Urmărește îndeaproape și dă-ți seama cum sunt realizate desenele, cum sunt puse cap la cap. Când am pășit pentru prima oară în domeniul artei, am urmărit o mulțime de desene animate – și asta m-a făcut să-mi doresc să desenez. Mi-a plăcut de asemenea să citesc cărți de benzi desenate – și asta m-a făcut să-mi doresc să desenez, de asemenea. Urmărește noile desene Mickey Mouse și vezi dacă te inspiră.”

 

 

 

Sfatul 4: Folosește orice…

Paul Rudish excplică: “Nu trebuie să cheltui mulți bani  pe echipament scump. Desenează cu orice! Desenează cu creioane colorate, creioane normale, pixuri… Poți desena și cu un băț în noroi. Desenează cu orice poți apuca, numai nu te opri din desenat și creat.”

 

 

Sfatul 5: Citește…

Paul Rudish dezvăluie: ”Există multe cărți extraordinare despre animație și artă, așa că îndreaptă-te către librărie și aruncă-ți o privire în jur. Iluzia vieții este o carte informativă scrisă de doi artiști Disney: Ollie Johnston și Frank Thomas. O altă carte bună este una clasică intitulată Cum să desnezi în stilul Marvel. Citește-le pe amândouă dacă poți!”

 

 

 

Sfatul 6: Caută pe internet…

Paul Rudish spune: “Nu strică să cauți pe internet sfaturi și idei. Uită-te pe YouTube și vezi dacă ajută! Videoclipurile YouTube sunt editate în ritmul altcuiva, așa că probabil este mai ușor să urmărești sfaturile dintr-o carte în propriul tău ritm – dar fiecare ajutor contează!”

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/12/2013