Shop
Ultimele 100 de articole

Ana si Cornel lanseaza Campania “Incepe Scoala cu noi!”

03 septembrie 2014, , Vizualizări:
Incepe scoala cu noi

Odata cu sfarsitul sezonului de vara si cu inceperea scolilor, compania Ana si Cornel lanseaza campania “Incepe Scoala cu noi!”. Campania se desfasoara intre 28 august si 15 octombrie 2014, atat in magazinele Ana si Cornel, cat si pe pagina oficiala de Facebook. Compania Ana si Cornel ofera 50.000 de caiete tuturor clientilor care vor achizitiona produse cu o valoare mai mare de 59 RON din orice magazin Ana si Cornel.

De asemenea, pe pagina oficiala de Facebook a companiei se va desfasura un concurs care le va aduce tuturor participantilor posibilitatea de a castiga un ghiozdan personalizat, un penar complet echipat si 10 caiete dictando. Mecanismul concursului este simplu: dai un like paginii oficiale de Facebook Ana si Cornel, un share posterului de concurs si lasi un comentariu cu o intamplare haioasa de la scoala. Participantii care vor indeplini aceste conditii vor intra automat in tragerea la sorti.

Incepe scoala cu noi

 

Mai mult decat atat, in cadrul campaniei “Incepe Scoala cu noi!”, Ana si Cornel va imparti 4000 de caiete copiilor din scolile generale defavorizate, scoli din zonele Prahova, Buzau, Bacau sau chiar Bucuresti, in care copiii sau parintii acestora nu isi pot permite sa achizitioneze rechizite.

“Din punctul nostru de vedere, educatia reprezinta cel mai important aspect in dezvoltarea copiilor. Astfel, compania Ana si Cornel doreste sa ajute in acest sens. Ne-am hotarat sa distribuim caiete in scoli in care copiii sunt defavorizati si nu isi permit achizitionarea rechizitelor. Prin desfasurarea acestei campanii ne dorim sa recompensam atat clientii fideli, cat si sa oferim un ajutor persoanelor care au nevoie.”, declara Carmina Paraschiv, director general al companiei Ana si Cornel.

Cu o traditie de peste 20 de ani pe piata, compania Ana si Cornel isi mentine pozitia de a fi una dintre cele mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania. Dorind sa isi multumeasca intotdeauna clientii nu doar cu produsele de calitate, compania si-a focusat de data aceasta atentia asupra invatamantului. Demararea proiectului “Incepe Scoala cu noi” are la baza consolidarea relatiei dintre companie si clientii sai si dorinta de a contribui oferind ajutor scolilor din Romania.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax