Shop
Ultimele 100 de articole

Albinuţa din dulceaţă şi Altfel de legende pe înţelesul celor mici, două apariţii noi de la Editura Aramis

22 iunie 2012, , Vizualizări: 230
Sfatulparintilor.ro - Albinuta-din-dulceata - Editura Aramis

Editura Aramis a lansat două cărţi de literatură pentru copii : “Albinuţa din dulceaţă . rime potrivite celor mici citite”, de Adela Dobran şi “Altfel de legende pe înţelesul celor mici”, de Mariana Ţăpuş. Evenimentul a avut loc la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 64, Ferdinand I.

 

Sfatulparintilor.ro - Albinuta-din-dulceata - Editura Aramis

 

Cu acest prilej, editura Aramis a organizat un concurs de lectură la prima vedere la care s-au înscris, pe loc, 50 de elevi. Emoţiile au fost intense în momentul în care au fost desemnaţi cei trei câştigători ai concursului, prin tragere la sorţi. Toţi ceilalţi copii participanţi au fost răsplătiţi cu diplome, iar una dintre clase (cea cu cei mai mulţi participanţi) a primit chiar o diplomă specială.

 

Sfatulparintilor.ro - Altfel de legende pe intelesul celor mici - Editura Aramis

 

 

Implicarea activă a  cadrelor didactice a fost şi ea răsplătită prin satisfacţia oferită de succesul copiilor pe crae îi îndrumă, dar şi prin adeverinţe care atestă participarea la un eveniment de cultură.

 

 

Cele două autoare abia au prididit cu scrierea autografelor pentru cei prezenţi care nu au ezitat să îşi cumpere cărţile mirosind încă a tipar proaspăt.

 

Sperăm ca şi elevii altor şcoli să ne primească în mijlocul lor şi să se bucure de întâşniri cu autorii şi cu lectura în împrejurări inedite.

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu