Shop
Ultimele 100 de articole

Actiune pentru mame si copii

03 noiembrie 2010, , Vizualizări:

 

 

 

 

 

 

 

 

 •  

 • Asociatia M.A.M.E. organizeaza sambata, 6 noiembrie 2010, intre orele 10.00-18.00, la Sala Dalles din Bucuresti, evenimentul „O ora alaturi de copilul tau”.
  Evenimentul îsi propune sa atraga atentia asupra faptului ca în conditiile societatii actuale, cele mai importante lucruri pe care parintii ar trebui sa le faca cu copiii lor nu mai sunt prezente în viata acestora si de multe ori, se pierde din vedere calitatea timpului petrecut împreuna.

  In cadrul evenimentului “O ora alaturi de copilul tau” vor avea loc ateliere de desen si pictura, creatie de bijuterii din margele, jocuri amuzante, origami (arta japoneza a plierii hârtiei), precum si multe alte
  lucruri distractive pregatite de specialistii voluntari si membrele Asociatiei pentru ca parintii si copiii sa se bucure din plin de timpul petrecut împreuna.

  Pe parcursul actiunii vor avea loc concursuri si premieri, vor fi oferite copiilor diplome de participare si mici suveniruri.

  De asemenea, Asociatia M.A.M.E. va initia in data 6 noiembrie 2010, un studiu privind calitatea timpului petrecut de parinti impreuna cu copiii lor. Studiul se va desfasura pe un esantion de 1000 de persoane.

  Accesul la acest eveniment este gratuit.

  Lucrarile realizate vor putea fi achizitionate de parinti si pastrate ca amintire. Sumele încasate in cadrul evenimentului “O ora alaturi de copilul tau”, vor fi integral donate scopurilor umanitare întreprinse de Asociatia M.A.M.E..

   

   

  Cuvinte cheie: ,

  seo
  Gradinita
  Blossom Salon
  Aboneaza-te
  la Newsletter-ul zilnic
  Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.