Shop
Ultimele 100 de articole

13, 14 și 15 octombrie, Sun Plaza. Adu-ți copilul la cel mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului: LEGO® NINJAGO™!

11 octombrie 2017, , Vizualizări: 200
LEGO

Faci parte din Clubul Părinților care nu merg desculți în casă? Ai un copil pasionat de LEGO®? Adu-l la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO® NINJAGO™.

Pe 13, 14 și 15 octombrie, Sun Plaza devine cartierul general LEGO NINJAGO. Vor fi premii la fiecare oră și toți participanții vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite cu o minifigurină NINJA.

Cu un pic de antrenament și multă ambiție, orice copil poate fi un adevărat maestru NINJA. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă este să treacă de cele cinci misiuni.

 

LEGO Event

Iată ce presupun acestea:

 

MISIUNEA 1 : Construcția contratimp

Copiii își vor putea construi singuri propriile reptile. Și, cum distracția e și mai mare atunci când există o competiție, doar primii trei constructori vor putea avansa la următoarea misiune!

 

 

MISIUNEA 2 : Demonstrează-ți îndemânarea!

De această dată, misiunea este pentru doi jucători. Aceștia trebuie „să zboare” prin „jungla orașului” fără să atingă obstacolele de pe traseu.

MISIUNEA 3 : Dovedește-ți simțurile!

Cei mici trebuie să ghicească ce armă se află în fiecare spațiu. Fără să se uite. Oare câți dintre ei își vor putea da seama cărui personaj îi aparține fiecare armă?

 

 

MISIUNEA 4 : Ajută la construcția mozaicului!

Obiectivul acestei misiuni este acela de a completa mozaicul cu ajutorul celor 10 cărămizi. Trebuie, însă, să aibă grijă să le plaseze exact acolo unde este locul fiecăreia.

 

 

MISIUNEA 5 : Construiește un vehicul potrivit pentru un NINJA!

Orice ninja are nevoie de un vehicul pe măsură. De aceea, ultima misiune presupune construirea unui supervehicul NINJA. În plus, dacă cei mici își expun construcția în zona special amenajată, participă la tombola specială și pot câștiga seturi LEGO NINJAGO.

 

 

Doritorii se pot antrena înaintea evenimentului pe pagina http://gamehub.legoninjagomovie.com/intl/ro/.

 

 

Pentru pasionați este important de știut: pe 28 septembrie s-a deschis în Sun Plaza cel mai mare magazin LEGO din România (peste 200mp).

Programul detaliat și mai multe detalii despre eveniment găsești pe: website sau pe Facebook.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu