Shop
Ultimele 100 de articole

100 de retete sanatoase pentru copilul tau

01 noiembrie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-100 de retete sanatoase pentru copilul tau

Gustos.ro sarbatoreste in noiembrie Luna Copiilor si lanseaza ebook-ul “100 de retete sanatoase pentru copilul tau”.

 

 

In schimbul unei donatii in conturile Fundatiei Inima de Copil din Galati, cititorii vor primi un ghid complet de alimentatie pentru cei mici, scris impreuna cu specialisti si mamici.

Prin acest eBook, cea mai mare comunitate culinara din .ro vrea sa ofere informatii corecte despre ce inseamna nutritia sanatoasa a unui copil, dar si sa ii ajute pe cei mai putini norocosi.

 

Toate fondurile stranse vor merge la Fundatia Inima de Copil din Galati care are in grija copii cu dizabilitati, copii HIV + si copii fara posibilitati financiare.

“Reducerea semnificativa a finantarilor externe este o importanta provocare careia trebuie sa ii facem fata. Astfel, implicarea Gustos.ro in programele noastre prin componenta sociala a proiectului Luna Copiilor si prin eBook-ul „100 de retete sanatoase pentru copilul tau” este foarte importanta pentru noi. Ne onoreaza si ne bucura. Am fost impresionati de dorinta manifestata de a fi alaturi de noi in incercarea de a-i sprijini pe semenii nostri. Multumim celor din echipa Gustos.ro ca au ales sa ne fie prieteni, parteneri si sustinatori.” a declarat Anna Burtea, Director Executiv al Fundatiei Inima de Copil.

 

Ghidul este structurat pe varste (0-3 ani, 3-7 ani, 7–10 ani si 10–14 ani) si pe langa cele 100 de retete, contine articole, sfaturi si idei pentru o nutritie corecta a copilului din momentul diversificarii si pana cand acesta este la scoala.

 

“100 de retete sanatoase pentru copilul tau” are 125 de pagini si poate fi descarcat in schimbul unei donatii de 5 euro (22,89 RON – in functie de rata de schimb a zilei respective). Donatia se poate realiza online pe pagina dedicata campaniei de pe Gustos.ro.

 

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu