Locuri nestiute din Bucuresti unde sa mergi cu copilul - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Locuri nestiute din Bucuresti unde sa mergi cu copilul

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » Locuri nestiute din Bucuresti unde sa mergi cu copilul
locuri nestiute din bucuresti
Orasul Bucuresti este plin de locuri necunoscute chiar si pentru cei care s-au nascut si au crescut aici. Locuri pline de istorie, de mister si de povesti frumoase care poate nu sunt incluse in ghidurile turistice, dar pe care cu siguranta merita sa le prezinti copilului tau.
1. Cea mai mare colectie de tirbusoane si de fier presat din lume
Colectia este una privata si cuprinde mai mult de 30 000 tirbusoane si peste 35 000 de obiecte din fier presat. A fost atestata oficial de Guinness World Records in anul 2015 si poate fi vizitata in cladirea Art Collections de pe strada Parfumului 25-27, din Sectorul 3, insa nu este deschisa publicului larg (colectionarii o pot vizita la cerere sau cei care organizeaza/participa la evenimente in cladire).
2. Pasajul Victoria
Desi este de dimensiuni extrem de mici, pasajul localizat in centrul capitalei este poate cea mai populara strada din Bucuresti. Daca mergi insotit de copil, poti consuma o bautura racoritoare sau o pizza la restaurantul din apropiere sub umbrelele colorate care sunt asezate in mod inedit. Din punctul de vedere al localizarii, este extrem de aproape de statia de metrou Universitate.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Data articol: 27/06/2017