Greseli pe care orice parinte le face cand alege numele unui copil - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Greseli pe care orice parinte le face cand alege numele unui copil

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » Greseli pe care orice parinte le face cand alege numele unui copil
copiii mici
Atunci cand urmeaza sa devii parinte, te afli in fata situatiei de a trebui sa te decizia asupra unui nume, iar alegerile, dupa cum bine stii, sunt dintre cele mai variate. Iti venim in ajutor cu cateva greseli pe care este bine sa le eviti atunci cand alegi un nume pentru copil.

Greseli pe care orice parinte le face cand alege numele unui copil

Alegerea numelui unui copil reprezinta o decizie extrem de importanta; pana la urma copilul va ramane cu el pentru tot restul vietii. De obicei, majoritatea persoanelor care urmeaza sa devina parinti se gandesc la numele urmasului cu cel putin cateva luni inainte de nastere. Este destul de usor sa te simti coplesit de multitudinea de alegeri, care sunt practic infinite. Poate ca stii deja ce nume vei alege pentru copiii tai inca de cand putea citi si atunci te numeri printre cei norocosi. Conform autoarei Laura Wattenberg, atunci cand un copil primeste un nume, va reflecta mai mult personalitatea ta decat a sa. Numele nu iti apartine tine – tu doar iei decizia pentru ca bebelusul tau nu o poate face singur – insa ceea ce decizi spune multe despre tine. Cu cat va creste copilul, numele se va reflecta asupra sa, mai ales cand trimite CV-uri pentru a primi un loc de munca. Oamenii trag concluzii in functie de numele altei persoane; acesta transmite un semnal puternic chiar inainte ca persoana sa intre in camera.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 29/03/2017