Shop
Ultimele 100 de articole

De neconceput! 10 moduri controvesate prin care parintii si-au pedepsit copiii

05 mai 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-educatie-copii-bataie-stockfreeimages_com

Si parintii fac lucruri trasnite mai ales cand ajung la concluzia ca ar trebui sa-si pedepseaca odrasla astfel incat aceasta sa tina minte toata viata. Cand tactici precum time-out-ul, “confiscarea” gadget-urilor etc. nu mai sunt eficace, apar altele, cam extreme, totusi.

 

Iata 10 moduri controversate prin care parintii si-au pedepsit copiii. Incepem in ordine descrescatoare.

 

 

  1. Baschet cu forta

In Huntingdon,Tennessee, exista o scoala coordonata de Tribunalul pentru copii. Ca sa-i opreasca din a face ilegalitati, directoarea scolii a obligat toti copiii inscrisi la scoala sa faca baschet, cu exceptia celor care au interdictie medicala. Astfel, chiar daca sunt buni sau nu la acest sport, copiii primesc lectii importante de viata precum perseverenta, cooperarea si munca grea, dar cinstita.

 

Te mai poate interesa si

45 de cuvinte si expresii interzise parintilor

33 de greseli majore de evitat in educatia copilului tau

 

 

  1. Pedeapsa corporala

In unele tari este ilegal sa-ti lovesti copiii. In altele nu. Linia dintre “bataita” si abuz fizic este foarte fina. William Adams, un judecator al statului Texas, a fost filmat in timp ce-si lovea cu bestialitate fiica adolescenta, timp de 8 minute. “Pedeapsa” era pentru ca aceasta utilizaze internetul fara permisiunea lui si ca download-ase ilegal muzica. In mod ironic, specializarea judecatorului era pe cazuri de abuzuri asupra copiilor.

 

 

  1. Haine umilitoare

Cand o mama din Murray, Utah, a auzit ca fiica ei face glume umilitoare pe seama modului in care se imbraca alti colegi, a tinut sa-i dea o lectie. Adolescenta a fost imbracata in haine de pe vrema bunicii, cu buline si imprimeuri florale mari, fuste medii si gulere apretate. Dupa doua zile de “chin” fata a promis ca nu va mai rade niciodata de modul in care se imbraca ceilalti.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.