Ce trebuie sa stii cand lasi copiii sa se joace la telefonul mobil. 5 sfaturi pentru parinti - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce trebuie sa stii cand lasi copiii sa se joace la telefonul mobil. 5 sfaturi pentru parinti

cand lasi copiii sa se joace la telefonul mobil
Credit foto: pixabay.com

4. Nu abuza

Limiteaza, totusi, timpul petrecut de copil in compania unui telefon mobil, chiar daca aplicatiile sunt educationale. Nu exista un set de reguli cat de mult sau cat de putin timp ar trebui sa petreaca un copil jucandu-se cu un astfel de dispozitiv, insa este si mai important sa interactioneze si sa socializeze cu copii de varsta lui decat sa stea in fata unui ecran de smartphone.

Nu rata nici: Afla cand ar trebui sa cumperi copilului primul telefon mobil

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

5. Nu folosi telefonul ca sa-i distragi atentia

In cazul in care copilul plange sau are o criza de tantrum, nu folosi telefonul mobil pentru a-i distrage atentia. Desi pe termen scurt, vei obtine rezultatul dorit (copilul se va linisti), pe termen lung il vei invata ca va obtine telefonul mobil doar daca tipa cat il tin plamanii.

Tehnologia va deveni din ce in ce mai avansata, iar copiii vor fi din ce in ce mai perspicace in utilizarea ei. Nu este un lucru rau, insa nici bine nu face, mai ales cand se inclina balanta in defavoarea iesirilor in parc si a interactiunii cu copiii de varsta lor. Principalul lucru pe care un copil ar trebui sa-l invete de la parinti despre tehnologia de ultima generatie este utilizarea ei cu moderatie si cu responsabilitate.

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

foto: pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19/05/2023