8 super excursii de weekend in familie la mai putin de 200 km de Bucuresti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 super excursii de weekend in familie la mai putin de 200 km de Bucuresti

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 8 super excursii de weekend in familie la mai putin de 200 km de Bucuresti
Super-Excursii-de-Weekend-În-Familie

Reacţiile pozitive la articolul de excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucureşti ne-au făcut să continuăm să cautăm pentru tine idei cât mai inspirate.

Îţi aducem acum câteva recomandări ceva mai îndepartate, idei de excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 km de Bucureşti.

Ne pregătim de o nouă excursie de weekend în familie şi cum ne dorim să ne bucurăm mai mult de şedere decât de drum, încercăm să găsim pentru tine locaţii cât mai apropiate, de data aceasta la mai puţin de 200 de km de Bucureşti. În acelaşi timp ne dorim să găsim locuri deosebite, unde noi să ne încărcăm bateriile iar cei mici să le descarce pe ale lor. După o săptămână istovitoare de muncă, grădiniţă sau şcoală, cu toţii merităm o pauză.

Pe drum nu uita să te înarmezi cu materiale pentru activităţi şi idei anti-plictiseală: ascultaţi cântece pentru copii sau poveşti audio. Sau luaţi cu voi câteva planşe de colorat. Dacă sunteţi pe drum alegeţi şi câteva jocuri distractive pe care le puteţi juca împreună în maşină.

Iată cele 8 super idei de excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 km de Bucureşti:

Ferma de sub Penteleu

Cazare şi Hrană Curată într-un Colţ de Rai în Sat Varlaam, Buzău

 

Am petrecut un weekend la Ferma de sub Penteleu şi de atunci, mă gandesc la locaţie ca la un adevarat rai pe pamânt. Locul e pur şi simplu magic şi în acelaşi timp cât se poate de funcţional. Nu te aştepta la o curte ci la un adevărat domeniu care se autosusţine şi ajută comunitatea locală cu locuri de muncă şi resurse.

Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti Ferma de sub Penteleu

Aici te poți bucura de o excursie de weekend în familie cu preparate tradiționale, fără urmă de chimie, produse ale locului pe care le poţi cumpăra pentru acasă. Cazarea este peste aşteptări, se vede că gazdele pun pasiune în ceea ce fac. Vei găsi camere dichisite, multe cărți, filme vechi și viniluri, locuri de joacă și spații de relaxare. Gazdele au populat locul cu tot soiul de animale care fac deliciul celor mici: capre, oi, vaci, iepuri, gâște, rațe și găini. La Ferma de sub Penteleu copiii înţeleg bucuria timpului petrecut printre animale. Ei le vor putea hrăni şi ţine în brațe.

Bucuresti ➟ 179 km➟ Ferma de sub Penteleu VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

 

Citeste continuarea pe GOKID.RO.

Data articol: 04/11/2016