7 lucruri pe care copilul tau trebuie sa le vada zilnic ca sa se simta iubit - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 lucruri pe care copilul tau trebuie sa le vada zilnic ca sa se simta iubit

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » 7 lucruri pe care copilul tau trebuie sa le vada zilnic ca sa se simta iubit
Cum iti faci copiii sa iubeasca natura

In zilele agitate pe care le traim, timpul petrecut cu familia tinde sa devina cat mai mic. Iar anii trec si te trezesti ca ai copiii mari si sa regreti ca nu ai stat mai mult timp alaturi de ei.

 

Iata 7 lucruri pe care copilul tau ar trebui sa le vada zilnic pentru a se simti iubit.

 

  1. Timp unu-la-unu

Indiferent cat de aglomerata ti-ar fi ziua, fa-ti timp pe care sa-l petreci alaturi de copilul tau. Arata-i cat este de important pentru tine, citeste-i o poveste inainte de culcare, jucati-va etc.

 

 

  1. Renunta la telefon

Este foarte usor sa ramai cu ochii in telefon, sa-ti verifici mesajele, statusurile de pe retelele de socializare sau email-urile. Uita de telefon cand esti alaturi de copilul tau. Este mai important decat internetul.

 

 

  1. Fa-l martorul dragostei tale

Imbratiseaza-ti ceilalti copii (daca e cazul), sau sotul, sau parintii, sau fratii. Arata-i copilului tau cum sa-si manifeste sentimentele in alte relatii. In plus, un copil crescut intr-un mediu pozitiv se va simti mai iubit.

 

 

  1. Asculta-l

Indiferent ce are sa-ti povesteasca, asculta-l. Chiar daca spune prostii, chiar daca a gresit, asculta-l. El se va simti in siguranta si va veni la tine cand va avea ceva de suflet.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 02/08/2018