6 modele de parinti pe care le vei (re)cunoaste la scoala - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 modele de parinti pe care le vei (re)cunoaste la scoala

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Parinti pentru parinti » 6 modele de parinti pe care le vei (re)cunoaste la scoala
parinti copii - familie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Anul scolar a inceput, prilej pentru parintii de boboci sa isi intalneasca “omologii”. Fiecare cu personalitatea lui si ar trebui sa te intelegi cat de cat bine cu toti, astfel incat “armonia” clasei sa nu fie perturbata de neintelegerile dintre adulti.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata 6 modele de parinti pe care le vei (re)cunoaste la scoala.

 

  1. Parintele “gura mare”

E foarte vorbaret si n-ai apucat sa iti lasi copilul la poarta scolii ca deja stii aproape tot despre familia colegului cu parinte “vorbaret”. In doar cateva minute a reusit sa-ti faca un portret complet al intregii familii, timp in care tu n-ai apucat decat sa saluti politicos la inceput.

 

  1. Parintele “face tot”

Are tot timpul din lume. Aproape ca ti se pare ca functioneaza dupa alt fus orar. Este intotdeauna fresh, a avut timp si sa-si faca exercitiile de dimineata, si sa bea linistit cafeaua, si sa se puna la patru ace pentru a pleca apoi la birou.

 

  1. “Duo perfect”

Sunt impreuna, mama si tata, si isi aduc copilul la scoala. La pranz ii vezi din nou impreuna sa-si ia copilul de la scoala. Seara ii vezi impreuna in parc, tot impreuna. Si intotdeauna va fi si un parinte care le va spune “Ce norocosi sunteti!”. E inevitabil!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14/11/2017