Sfatgradinite.ro: Un nou site al Sfatulparintilor.ro - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Sfatgradinite.ro: Un nou site al Sfatulparintilor.ro

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Sfatgradinite.ro: Un nou site al Sfatulparintilor.ro
Sfatgradinite.ro

Copiii merita tot ce e mai bun. Parintii cred acest lucru din toata fiinta lor. Gradinitele cred acest lucru la randul lor. Iar noi, Sfatulparintilor.ro existam pentru ca si noi credem si simtim acest lucru.

Dupa 5 ani de activitate online si peste 20.000 materiale destinate parintilor, sub sloganul “Informatie si inspiratie”, Sfatulparintilor.ro, unul din primele 3 siteuri de parenting din Romania, lanseaza un nou proiect intitulat Sfatgradinite.ro, un loc ce se doreste a fi platforma de informare a parintilor cu privire la cele mai bune gradinite din Bucuresti si judetul Ilfov.

Proiectul vizeaza extinderea si pentru principalele orase ale tarii.

 

 

Sfatgradinite.ro prezinta parintilor sute de gradinite care isi deschid portile zilnic pentru copii, pentru ca acestia sa se simta in siguranta, fericiti, bine ingrijiti si educati, iar trecerea de acasa spre gradi, adica din bratele si confortul parintesc intr-un mediu diferit de al casei sa se faca cu multa usurinta.

 

Echipa noastra a intalnit multi dascali ai gradinitelor, multe cadre de conducere extrem de pozitivi, deschisi si iubitori ai copiilor si este o bucurie pentru noi sa lucram zilnic la acest site, sa il imbogatim cu noi si noi gradinite si stiri prezentate de acestea si sa va asteptam, dragi parinti, sa va documentati, sa va informati si inspirati si sa va votati gradinita preferata la sectorul de care apartine.

 

 

Daca exista gradinite despre care aveti o parere buna, de care sunteti multumit dar nu exista inca pe Sfatgradinite.ro, va rugam nu ezitati sa ne scrieti la office@sfatulparintilor.ro si sa ne dati datele de contact, pentru a le invita sa ni se alature in acest proiect.

 

Parintii merita sa stie cat mai in detaliu tot ce au nevoie pe acest domeniu de educatie prescolara, timpul este pretios si aveti nevoie sa obtineti cat mai multe informatii utile care sa va inspire inainte de a pleca in propriile prospectii pe teren, pentru a va valida impresia din ce ati citit cu ce simtiti la fata locului.

 

Va asteptam, asadar, pe Sfatgradinite.ro. Copiii merita tot ce e mai bun!

Data articol: 16/06/2015