Shop
Ultimele 100 de articole

Scoala si Gradinitele Luca – solutia pentru o vacanta de vara memorabila a copilului tau

28 mai 2017, , Vizualizări:

Gradinitele si Scoala Luca nu sunt, pentru prima data, oaspetii nostri la Sfatul Parintilor. Am mai scris despre ei si cum reactiile si interesul fata de comunitatea lor nu au incetat sa apara, va oferim ultimele noutati despre serviciile lor, prin interviul urmator, oferit de Stela Ionescu, director general si proprietar al scolii si gradinitelor Luca.
A trecut un an de la ultima noastra discutie. Ce noutati exista in Comunitatea Luca?
A si trecut un an?! Când?! 🙂 Faptul ca nu realizez cum a trecut anul asta este dovada vie ca am avut multa, foarte multa treaba de facut. Asadar, Comunitatea Luca devine din ce in ce mai mare: astazi ne mandrim cu un sediu minunat, nou nout, dedicat exclusiv segmentului scolar: scoala primara si servicii de before & after school – sediu pe care l-am inaugurat la inceputul anului acesta, in zona Barbu Vacarescu, mai exact pe Str. Sfantul Petru Tei 67A – 71.  La acesta mai adaugam sediile gradinitelor Luca Tei si Luca Herastrau.
Scoala si Gradinitele Luca - solutia pentru o vacanta de vara memorabila a copilului tau

Ce facilitati ofera Scoala Luca, la noul sediu despre care vorbeati?
Pe langa clase mari si luminoase, care au toate dotarile necesare si un personal calificat si extrem de serios, sediul Scolii Luca ofera teren si sala de sport, cu profesorul aferent lor, cursuri de limbi straine, cantina proprie, sala de festivitati, transport  si… mai pregatim o surpriza pe care decid s-o dezvalui in premiera pentru SfatulParintilor.ro: avem in plan construirea unei saline la subsolul cladirii! Este o premiera in Bucuresti, nu cunosc o alta institutie de invatamant dotata cu salina proprie, dar noua ni s-a parut o idee excelenta pentru sanatatea scolarilor nostri.
 

Scoala si Gradinitele Luca - solutia pentru o vacanta de vara memorabila a copilului tau

Se apropie vacanta mare, o perioada lunga de timp in care parintii au nevoie de solutii pentru programul de zi cu zi al copiilor, in timp ce ei sunt la serviciu. Ce facilitati oferiti?
Programul nostru de Summer School ii asteapta cu mult drag: pe perioada verii functionam la program normal, 8:00 – 19:00, cu multe activitati in aer liber, joaca, plimbari in parc, vizitam muzee, mergem la spectacole, citim si nu in ultimul rand, organizam si tabere! Intr-un cuvant, oferim o vacanta de vara memorabila, instructiva si interactiva sub atenta supraveghere a personalului de specialitate.
Scoala si Gradinitele Luca - solutia pentru o vacanta de vara memorabila a copilului tau

 

Care sunt serviciile complete cu care asteptati înscrierile în toamna?
Oferim servicii de cresa, gradinita, scoala primara, after & before school, inclusiv transport dus-intors. In aceasta vara ii asteptam pe parinti si bunici cu drag, la vizionarea oricarui sediu dintre cele trei, unde le stam la dispozitie cu toate detaliile necesare luarii unei decizii corecte de alegere a institutiei potrivite pentru copil.
Scoala si Gradinitele Luca - solutia pentru o vacanta de vara memorabila a copilului tau

 

In final, un mesaj pentru parinti: ca parinte, dar si ca proprietar de scoala si gradinita, la ce ar trebui sa fie atenti, atunci cand aleg institutia ideala pentru copiii lor?
Sunt foarte multe amanunte care iti indica daca ai „nimerit” intr-un loc potrivit sau nu: igiena locului, regulile vizitei si respectarea lor cu sfintenie, reactia copiilor in apropierea cadrelor didactice, comportamentul educatoarelor, felul in care acestea se exprima, daca locul are sau nu cantina proprie, daca are sau nu curte in care copiii sa zburde fericiti, in fine, felul in care esti tratat si primit, ca parinte… Iar lista nu se termina aici. Insa dincolo de toate, cel mai important este sa stii ca o data ajuns la gradinita, copilul tau este respectat, iubit, apreciat si cat mai des imbratisat!

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.