Shop
Ultimele 100 de articole

Sanii comode pentru copii de la Nichiduta.ro

01 decembrie 2013, , Vizualizări:

Creatorii de saniute din plastic au realizat cateva tipuri de sanii special facute din polietilena pentru copiii mici, de la 8 luni pana la 3-4 ani. Aceste sanii au forma aerodinamica si au spatii speciale pentru sezut, spate si picioare.

 

Sezutul si spatarul sunt protejate suplimentar impotriva frigului cu o pernita moale. Inaltimea scazuta a saniutei asigura aderenta maxima la sol si se evita astfel posibilitatea rasturnarii acesteia. In jurul spatarului suportul ridicat garanteaza siguranta copilului in timpul tractarii, chiar daca viteza de deplasare creste.

 

saniuta copii - Nichiduta.ro

Saniuta este usoara, poate fi tractata de adulti sau de un copil mare cu ajutorul franghiei rezistente montata in partea din fata. In spatele spatarului scaunului este un spatiu ce poate fi folosit ca loc pentru bagaje, astfel incat saniuta pentru copii reprezinta un mod facil de plimbare si cumparaturi pentru parinti pe timpul iernii. Centura de siguranta cu care este accesorizata saniuta poate fi prinsa in cazul in care copilul este mai nazdravan si incearca sa se ridice in picioare in timpul deplasarii.

 

 

Un alt tip de saniuta destinata copiilor de pana la 3 ani este cea realizata din plastic, dar un model mai simplu, fara spatiul destinat bagajelor si fara margini laterale foarte inalte. Si aceasta saniuta este usoara, confortabila si cu un spatiu adecvat asezarii copilului in pozitie intins pe spate sau pe sezut.

 

Pentru toata gama de saniute clic aici.

 

 

Centura de siguranta asigura pozitionarea corecta a spatelui copilului pe timpul deplasarii si evitarea caderii sau rasturnarii laterale a acestuia.

Suprafata saniutei garanteaza aderenta perfecta pe sol pe zapada moale sau tasata sau in cazul deplasarii cu viteza foarte mare si a schimbarii bruste a directiei de deplasare.

 

 

Franghia montata in partea din fata permite tragerea saniutei cu usurinta. Fiind usoare, aceste saniute se manevreaza simplu, pot fi transportate in portbagajul masinii sau chiar in mana.

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.