6. Jucati un joc (de-adevaratelea)
Stim ca cei mici sunt innebuniti dupa jocuri video, playstation si multe alte minuni ale inaltei tehnologii. Dar ce-ar fi sa le aratati ce jocuri erau pe vremea copilariei voastre. Un joc de carti, de rummy, lapte gros, sotronul etc. Fiind ceva nou pentru ei, ii va starni cu siguranta.
7. Inventati o poveste
Asezati-va cu totii in sufragerie sau in gradina si inventati o poveste. Fiecare membru al familiei spune cate o fraza-doua. Important este sa inceapa cu „a fost odata”, restul va veni de la sine. Ideal ar fi sa si inregistrati conversatia astfel incat la final sa ascultati ce-a iesit. Iar peste ani sa va amintiti de aceste momente placute.
8. Jucati-va de-a mima
Stiti ce aveti de facut! Fiecare membru al familiei imita un personaj din filme, desene animate, povesti etc, iar ceilalti trebuie sa-l descopere. Atentie, nu trebuie sa se auda nici un sunet/cuvant „ajutator”. Fiti pregatiti insa sa radeti cu totii in hohote.
9. Scoateti cortul!
Acest lucru este ideal pentru cei care stau la curte. Uitati pentru o noapte de dormitor si canapea. Instalati cortul in gradina. Luati pranzul la iarba verde. Daca vremea este urata sau daca nu aveti curte, puteti improviza foarte bine si in sufragerie o zona de camping. Transformati masa in cort, puneti pe jos paturi sau saltele gonflabile
10. Confectionati capsula timpului
Gasiti o cutie rezistenta si umpleti-o cu lucruri pe care le credeti reprezentative pentru era pe care o traim. Puneti copiii sa scrie cate o scrisoare destinata celor care vor gasi, peste zeci sau chiar sute de ani, „capsula timpului”.
Horoscop sezonul Săgetător noiembrie-decembrie 2024. Ce caută sufletul nostru?
3 ZODII CHINEZEȘTI care atrag SUCCESUL financiar în săptămâna 18-24 noiembrie