Colecția de jucării de la Lidl vine în ajutorul lui Moș Crăciun - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Colecția de jucării de la Lidl vine în ajutorul lui Moș Crăciun

Sfatulparintilor » Preșcolari » Activități » Colecția de jucării de la Lidl vine în ajutorul lui Moș Crăciun
Sfârșitul anului ne găsește mereu în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei mici.

Sfârșitul anului ne găsește mereu în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei mici. Așadar, pentru Sărbători de poveste, surprinde-i cu jucăriile preferate care, începând cu 23 noiembrie, te așteaptă în magazinele Lidl din toată țara.
Cu excepția interacțiunii cu dispozitivele digitale, joaca are o importantă componentă fizică pentru copiii mici. De aceea, este recomandat să le oferi o gamă cât mai variată de jucării. Fiecare tip de jucărie stimulează creșterea fizică și dezvoltarea intelectuală într-un alt mod.

 

Lidl_Jucarii

 

Astfel, de acum, prichindeii pricepuți își pot exersa îndemânarea cu ajutorul bancului de lucru din lemn (169 de lei). În plus, pot porni în orice misiune a imaginației lor, cu ajutorul mașinuțelor cu lumini și sunet (39,99 de lei). Pot alege dintre cele trei modele: ambulanță, mașină de pompieri sau mașină de poliție, disponibile în toate magazinele Lidl.

 

Cei ce se visează aviatori își pot exersa abilitățile în aeroportul cu 18 piese (59,99 de lei), prevăzut cu indicatoare, control de securitate și bandă transportoare, iar portul din lemn natural (59,99 de lei), care include un vapor de transport cu cabină rabatabilă, trei containere magnetice și o parcare din 23 de piese, este perfect pentru navigatorii care pot porni acum pe mări albastre.

 

Lidl_Jucarii

 

Lectura de seară îi va duce pe cei mici pe tărâmuri nebănuite, luând parte la minunatele povești Disney, redate în cărțile pentru copii (19,99 de lei).

 

Micuții cu spirit artistic pot da frâu liber imaginației pentru a realiza cele mai frumoase creații pe tabla magnetică pentru desen (49,99 de lei). Micii pictori pot alege, în completare, și un puzzle pentru colorat (39,99 de lei), compus din 24 de piese.

 

Accesează catalogul de jucării de la Lidl care stârnesc imaginația, disponibil online la link-ul http://goo.gl/KcSFcC, și vino în magazinele Lidl începând cu 23 noiembrie pentru a descoperi cele mai frumoase cadouri pentru prichindei!

Data articol: 24/11/2015